Стефан Стамболов, Петко Каравелов, пловдивчанинът Константин Стоилов, Александър Малинов и

...
Стефан Стамболов, Петко Каравелов, пловдивчанинът Константин Стоилов, Александър Малинов и
Коментари Харесай

Проф. Георги Янков представя най-успешните ни премиери в...

Стефан Стамболов, Петко Каравелов, пловдивчанинът Константин Стоилов, Александър Малинов и Андрей Ляпчев са най-хубавите петима български министър председатели след Освобождението до 2009 година. Книгата " Най-успешните български министър-председатели 1879–2009 " е първият по рода си в България рейтинг на родните министър председатели.

Проучването включва 31 министър-председатели, които са управлявали повече от година в този интервал от 130 години. Класацията се прави на основата на 20 знака за оценка на качествата и достиженията на министър председателите. Министър-председателите са оценени от 56 учени.

За всеки политик, както и за всяка човешка активност най-важни са резултатите. Техните резултати по строителството и построяването на българската страна са най-хубави, по тази причина и са класиране на първите пет места, разяснява за „ Марица ” създателят на книгата - професорът по политология в УНСС Георги Янков.

Той ще показа книгата в Пловдив на 25 октомври, четвъртък, от 11 часа в Голямата конферентна зала на Висшето учебно заведение по сигурност и стопанска система. На 26 октомври от 16 часа с неповторимото проучване ще могат да се срещнат жителите на Хасково в едноименната зала в центъра на града.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР