Стефан Сабрутев е избран единодушно за кандидат за кмет на

...
Стефан Сабрутев е избран единодушно за кандидат за кмет на
Коментари Харесай

Стефан Сабрутев влиза в битката за кмет на Смолян

Стефан Сабрутев е определен единомислещо за претендент за кмет на община Смолян на общинската конференция, която се организира на 8 септември 2019 година Той следва да бъде одобрен от Националния съвет на Българска социалистическа партия, оповестиха от смолянската конструкция на левицата.

Сабрутев е началник на групата съветници от Българска социалистическа партия и втори мандат консултант от гражданската квота. Той е неприкрит опозиционер на политиката на досегашния кмет и остро се опълчва на неговата неспособност да взема решение проблемите на града и обитаемоте места в общината през последните 8 години. Известен бизнесмен е в търговията със строителни материали на територията на област Смолян.

Семеен с две деца. Сабрутев влиза в кметската конкуренция за повторно, като на предходните локални избори още веднъж бе повдигнат от левицата в регионалния град.
" Инициативен е и има необятен набор от знания в икономическата сфера. Неговата ангажираност към публичния живот в общината и обществената му сензитивност към проблемите на хората са видни и преди първия му мандат като общински консултант ", декларират от Българска социалистическа партия.

Висшият орган на Българска социалистическа партия утвърди към този момент много кандидатури за кметове на общини в област Смолян. Кандидат за кмет на община Баните ще бъде Севдалин Хъшинов, в Златоград е Емил Хумчев и в Чепеларе досегашния заместител кмет Пантелей Мемцов.

Българска социалистическа партия в Девин и Рудозем, застават зад претенденти, подкрепени от необятни обединения, като в Девин претендент е нотариусът Здравко Иванов, който към този момент бе оповестено, че се поддържа от Движение за права и свободи, а в Рудозем е ветеринарният доктор доктор Нези Хутева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР