Стефан Рядков е пример за това как човек може да

...
Стефан Рядков е пример за това как човек може да
Коментари Харесай

Стефан Рядков се друса с трамвая

Стефан Рядков е образец за това по какъв начин човек може да остане крепко стъпил на земята даже в случай че е доста прочут.

Той нашумя още през 90-те с „ Ку-ку”, а след това затвърди славата си с „ Хъшове”, „ Каналето” и „ Шоуто на Слави”, само че и през днешния ден продължава да не се държи като звезда. 55-годишният бургазлия няма лична лимузина, рядко употребява такси и най-често се придвижва с рейсовете, тролеите и трамваите на градски превоз, писа „ Уикенд “.

Преди няколко дни артистът бе засечен от наш папарак да крачи пеш по ул. „ Раковски” в посока НДК. Когато наближи Двореца на културата, той се спря на трамвайната спирка и зачака да пристигна мотриса. Докато се подпираше на железна ограда, облеченият в дънки, бяла тениска и карирана риза с дълъг ръкав, комикът се ровеше в интернет.

Щом транспортното средство дойде, Стефан изчака търпеливо слизащите, а след това бързо скокна в салона и се настани на единствената свободна седалка до вратата. След това надареният актьор зазяпа хората и колите по оживения бул. „ България”, а след 3-4 спирки още веднъж извади мобилния си телефон и се зае да сърфира из уеб страниците.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР