СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО Ансамбълът на България започва

...
СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО
Ансамбълът на България започва
Коментари Харесай

Красива и силна родна подкрепа за ансамбъла в Пезаро

СТЕФАН РАЛЧЕВ, ПРАТЕНИК НА БЛИЦ В ПЕСАРО

Ансамбълът на България стартира присъединяване си през днешния ден. В 15:30 часа започват квалификациите за многобоя. Момичетата на Весела Димитрова и Михаела Маевска ще изиграят и двете си съчетания, а тази вечер ще чакаме положителната вест с желан медал…

В зала Адриатик Арена към този момент е гореща българска агитка. Водят я красивата Божидара Ламбова, която бе треньор на едно от девойките в ансамбъла – Теди Александрова. С нея е друга позната треньорка - Теодора Тенева, както и майката на Теди Александрова. Тя също е в Пезаро, с цел да следи първото международно състезание на щерка си.

“Много се вълнуваме, нека имат шанс и изиграят всичко, както би трябвало ”, разясниха Дари и Елис Александрова преди да влязат в залата. Естествено, въоръжени с български трибагреници и особено приготвени постери.

В залата са и майките на Мадлен Радуканова – Наташа, и на Ели Бинева – Мария. И те както останалите се вълнуват поради дебютното международно състезание на ансамбъла ни.а

А ето ги и нашите девойки, на които ще стискаме палци – Симона Дянкова, Ели Бинева, Теди Александрова, Мадлен Радуканова и Лаура Траатс. Резерви в София останаха Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева.

Да пожелаем шанс и триумф на девойките и треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска.

Иначе и през днешния ден не престават големите опашки преди началото на надпреварата. Два часа и половина преди старта имаше стотици, които чакаха отварянето на входа. Странното е, че всички почитатели чакат от един единствен вход, което забавя извънредно доста влизането в залата.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР