Стефан нямаше никакви причини да слага край на живота си.

...
Стефан нямаше никакви причини да слага край на живота си.
Коментари Харесай

Приятел на открития под мост Стефан: Нямаше причина да слага край на живота си

" Стефан нямаше никакви аргументи да поставя завършек на живота си. Нито беше в меланхолия, нито изживяваше някакви драми. Не се е оплаквал и от някакви здравословни проблеми. Негов другар се е чул с него по телефона малко преди гибелта му сутринта на 16 юли. Стефан е звучал доста добре и обяснил, че отива към Дружба ". Това описа пред TrafficNews непосредствен другар на 31-годишния мъж, който участваше в днешния митинг пред Осмо Районно ръководство на полицията в столичния квартал " Дружба ".

Роднините на Стефан Трифонов не престават да упорстват за обстоятелствено следствие за гибелта на младежа, открит под железопътния мост над река Искър, покрай квартал Абдовица.

Според тях казусът е претупан и се търси най-удобната версия, с цел да не се ревизират всички детайлности и неясноти, които будят подозрение.

Близките напомнят по какъв начин първоначално чиновниците на 8 районно управление (на МВР) са побързали да оповестят на медиите и на брата на умрелия, че Стефан се е самоубил, скачайки от моста в квартала.

След първия митинг на жителите пред полицейското ръководство в Дружба през вчерашния ден, чиновниците на реда трансформираха версията. Според проверяващите Стефан не е скочил, а е умрял от солиден инфаркт. Той въобще не бил падал от моста, а тъй като се почувствал зле, се събул и отишъл под него да се наплиска с вода. Малко по-късно и умрял.

" Как тогава да си разбираем синините по лицето му, има и други следи от удари ", недоволстват околните на Трифонов. Те са безапелационни, че до момента в който не получат свястно и аргументирано пояснение от полицията, няма да престанат с митингите.

Предната вечер преди Стефан да бъде открит мъртъв имало сериозен спор сред роми и българи в квартала. Подозренията са, че това може да има общо със случая. Подозренията се ускоряват и от неналичието на джобните пари, които младежът носел в себе си.

Роднините на Трифонов упорстват полицията да прегледа всички записи от камери в региона и да не стопира да работи по случая, до момента в който не откри същинската причина за мистериозната гибел. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР