Стефан Николов, мъжът до водещата на сутрешното шоу по Нова

...
Стефан Николов, мъжът до водещата на сутрешното шоу по Нова
Коментари Харесай

Стефан на Гала се сбил с бившия й мъж

Стефан Николов, мъжът до водещата на утринното шоу по Нова телевизия „ На кафе “ Гала, е имал съществени разправии с някогашния брачен партньор на плевенчанката – Константин Будев. Преди повече от 12 години сегашния участник в реалити шоуто „ ВИП Брадър “ съумя да разведе именитата русокоска, като и двамата разтуриха браковете си. По-драматична бе обстановката в фамилията на Стефан, който заряза брачната половинка си Росица да се оправя сама с 6-месечната му щерка Никол.

Бившият мъж на Гала – предприемачът Косьо Будев, обаче също е приел на нож извънбрачната връзка на звездната си брачна половинка. „ Имахме неприятни диалози и срещи с него, тогава отрицателните страсти и възприятията бяха допълнително “, загатна Стефан за проблемите си с екссъпруга на тв водещата в риалити шоуто „ ВИП Брадър “. Иначе историята на запознанството сред Стефан и Гала е известна – той почнал да й написа есемеси, бъркайки телефонния й номер с този на друга. Гала му отвръщала на есемесите няколко седмици, преди да се съгласи на среща с него и да му разкрие коя е.



Гала продавала порно

Близки до 43-годишния Стефан Николов разкриха, че той безусловно се е бил с Косьо Будев за сърцето на Гала. Юмручната препирня сред двамата се състояла в ресторанта за бързо хранене „ Маконалдс “ до НДК, където остарелия и новия на съдбовната русокоска от Плевен се засекли инцидентно. „ Стефан към този момент се бе разделил с жена си и обитаваше чартърен апартамент, с който се срещаше с Гала. Нейния мъж също знаеше, че тя има нов човек, познаваше образно Стефан и двамата даже си бяха говорили по телефона. По подигравка на ориста, те се засякоха инцидентно в „ Макдоналдс “ тъкмо сега, в който Гала настояваше да завърши взаимния си живот с Будев и да заживее с новия си обичан “, описват другари на Стефан.

Според думите им, тогава Косьо Будев настигнал любовника на жена си на паркинга пред ресторанта и му потърсил сметка за какво се занимава с омъжена дама и майка на невръстно дете. „ Ти какво искаш от мойта жена - секс, да ми гледаш детето или да се ожениш за нея? “, избухнал гневния предприемач. Двамата си разменили няколко по-остри реплики, след което мъжът на Гала изритал мотора на Стефан. Това било задоволително двамата мъже да се хвана гуша за гуша. За благополучие юмручния пердах бил преустановен в зародиш, откакто други клиенти на заведението се намесили и разтървали биещите се за сърцето на Гала.

Гала подвигна мерника на Ева Веселинова

Враговете на водещата на „ На кафе “ и до през днешния ден тръбят, че Гала е зарязала мъжа си Косьо Будев, защото той банкрутирал като предприемач и бил некадърен да подсигурява финансовите й искания. Приятелите на Стефан обаче са безапелационни, че изгората му е избрала него пред доста по-заможния Косьо, защото той я обсипвал с внимание и подхождал с схващане към натоварения й работен график.

„ Стефан в никакъв случай не е бил дрипльо, само че не е и милионер. Навремето управляваше 2 магазина за продажба и корекция на мобилни телефони, имаше и 2 магазина за облекла втора ръка, които обаче оставаха във притежание на първата му брачна половинка Росица. Той умее да разсмива и прави щастлива Гала и това е главната причина тя да се разведе с мъжа си и да стартира нов живот с друга половинка, а не парите “, одумват връзката на Стефан Николов с именитата плевенчанка приятелите им.

Гаджето на Петя Дикова отиде при Гала

Миналата есен Стефан стана сътрудник на Гала, откакто одобри предлагането на Нова телевизия да води с обичаната си „ На кафе “. „ Направих го за шоуто, а не тъй като нуждая се от пари и популярност. От 20 години работя по 15 часа дневно и зная по какъв начин да се грижа за себе си и околните си “, отвърна на хаплива имитация на гримьора Кулагин Стефан, който бе наклеветен от него, че е станал водещ в Нова телевизия с помощта на връзките и звездния статут на Гала.



Настоящата жена на Будев.

През последните години от взаимния си живот с водещата на „ На кафе “ Стефан съумя да сътвори другарска връзка с дъщерята на Гала – Мари, която в началото мъчно го приемала и даже не го поздравявала.

„ Когато Гала се събра да живее със Стефан, Мари беше единствено на 10 години и дълго време дори отхвърляше да беседва с новия мъж на майка си. Впоследствие обаче всичко си пристигна на мястото и през днешния ден Мари споделя с доведения си татко повече, в сравнение с с майка си и баща си Косьо Будев. Тя му се възхищава и твърди, че един ден би желала да има също подобен любящ брачен партньор “, настояват от обкръжението на Стефан.

Що се отнася до някогашния брачен партньор на Гала, той също има друга половинка до себе си. Косьо Будев живее под един покрив с третата си жена в първокласно имение с панорама към планината Витоша. Къщата е над 1000 квадрата, разполага с открит плувен басейн с олимпийски размери, ъгъл за барбекю, просторна градина и фитнес зала навън. В момента предприемачът работи по най-големия съветски туристически капиталов план у нас – Санаторно-оздравителния комплекс „ Камчия”. Той ръководи милиони евро на руснаци, а измежду партньорките му в бизнеса е именитата шефка на Комсомола Станка Шопова, предават от Уикенд.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР