Стефан Михов бе избран по време на Отчетно-изборното заседание на

...
Стефан Михов бе избран по време на Отчетно-изборното заседание на
Коментари Харесай

Стефан Михов е новият председател на Младежкото обединение в БСП - Русе

Стефан Михов бе определен по време на Отчетно-изборното съвещание на младежката конструкция в града.

„ МО на БСП-Русе е мощна организация с извънредно огромна сила и смятам, че мога да я канализирам, с цел да създадем дружно Българска социалистическа партия по-силна. “ Това разяснява новият ръководител на МО в БСП-РусеСтефан Михов, определен по време на Отчетно-изборното съвещание на младежката конструкция в града, оповестяват от партията

Стефан Михов е на 31 година Завършил е бакалавър политология и магистър право във Великотърновския университет. Работи в адвокатска адвокатска фирма като помощник. Обича спорта. Член е на Българска социалистическа партия от 2016 година. Мотивацията му да влезе в Българска социалистическа партия са левите му убеждения и разбирането, че това е най-устойчивата партия в българския политически живот.

На съвещанието участва и националният представител Крум Зарков, който пожела на младите социалисти да бъдат дръзки, с цел да поведат Българска социалистическа партия напред.

В програмата, с която Стефан беше определен, се залага на привличане на нови членове и повишение на тяхната интензивност, в това число присъединяване в поддръжка на общинските съветници и кмета Пенчо Милков; активизиране на контактите с народните представители и с представителите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР