Стефан МАРКОВ, novinite.com Слави Трифонов вече и официално е политик.

...
Стефан МАРКОВ, novinite.com Слави Трифонов вече и официално е политик.
Коментари Харесай

Слави учреди партията си за 15 минути и я забули в тайнственост


Стефан МАРКОВ, novinite.com

Слави Трифонов към този момент и публично е политик. Той съблюдава обещанието си да основе групировка, с която да се цели във властта, където съгласно него царуват корумпирани и недостойни хора. Шоуменът не изневери на себе си и забули в загадъчност всичко към Учредителното заседание - както е и с персоналния му живот.

Учиндолецът дойде с охранители в столична зала, крепейки се на бастун поради проблемите с единия крайник. Интересно бе и това, че по повеля на Слави - телефоните на всички към 500 учредители бяха събирани на входа, с цел да не може никой да снима или записва думите му вътре.

Иначе - Трифонов не губи време и единствено за към 15 минути новата партия " Няма такава страна " бе основана. Нейн ръководител е точно Дългия, а заместници са част от екипа му от сценаристи, на които има доверие от дългогодишната им взаимна работа в " Шоуто на Слави ".

Никой отт учредителите не посмя да пристъпи омертата за безмълвие все още. Направи усещане, че множеството хора са млади и не са известни з ашироката общност.

Проектът за партията бе деклариран през лятото, когато предаването на Трифонов по малкия екран бе спряно след 19 години на екран. Всъщност, спряно не е точната дефиниция, тъй като Дългия разкри, че с bTV по взаимно единодушие са решили да не преподписват контракта за външа продукция, каквото бе вечерното токшоу.

Слави обаче даде обещание, че скоро ще има друго развлекателно предаване, само че не се знае по телевизия или единствено на онлайн платформа ще бъде предавано то. Не е ясна и дата на стартирането му, само че по всичко проличава, че то ще разпространява политическия план.

На идните локални избори на 27 октомври и 3 ноември Слави Трифонов и новата партия няма да вземат участие. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР