Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Вчера сутринта пред стадион Виваком Арена

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Вчера сутринта пред стадион  Виваком Арена
Коментари Харесай

Вижте СНИМКИ на красивата жена и бебето на екзекутирания пред Герена рецидивист Георги Христов-Тинето

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Вчера сутринта пред стадион " Виваком Арена Георги Аспаруров " бе екзекутиран Георги Христов-Тинето. Рецидивистът, който небрежно бе пуснат за положително държание от пандиза след ликвидиране , бе причакан до момента в който отива на обичайна си фитнес подготовка.

Килърът е разстрелял здравеняка с един патрон в главата, а след това следите му се губят. Намерената наоколо опожарена кола може да е просто за илюзия на проверяващите, които досега работят по 2 версии - възмездие на потърпевши от Тинето или техни близки, както и по неуредени финансови взаимоотношения.

Приживе Георги Христов е показал забележителен стандарт на живот, а миналото лято е изкарал съвсем напълно в тузарския курорт Лозенец. Там той имал или най-малко е употребил къща-палат.

Преди над дузина години той убива с револвер счетоводител на компания, който е превозвал крупна сума пари и с двама приятели отмъкват съвсем 50 бона. По-късно забягва в Испания, само че е хванат и екстрадиран у нас. Изненадващо бива пуснат след единствено няколко години зад решетките, въпреки че в началото получава доживотна присъда.

Тинето няма профил в обществените мрежи, само че пък приятелката му - Ева Кралева , пуска непрекъснато снимки с него. Наскоро на двамата им се ражда рожба. Синът им е на забележима възраст към годинка. Сега детето остава полусираче.

Вижте няколко от последните фотоси, които красивата Ева пуска със своя любим и бебето им.



 









Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР