Стефан МАРКОВ, Novinite.bg В последните месеци поп-фолк столицата на България

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg В последните месеци поп-фолк столицата на България
Коментари Харесай

Поп-фолкът ще е №1 под тепетата за Коледа

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

В последните месеци поп-фолк столицата на България - Пловдив, бе разтърсена от поредност събития, които оставиха хиляди фенове на радостния род без място, където да слушат обичаната си музика и да танцуват под звуците на своите идоли. Дискотека Сикретс обаче довечера още веднъж отваря порти, научи Novinite.bg. За една година, откогато се реалокира на ново място (в хотел " Санкт Петербург " ) барът набра скорост и всяка вечер се пълнеше. 

Изведнъж в заведението започнаха да валят инспекции на данъчни, на полиция, на разнообразни институции. Нарушения все не бяха откривани, само че посетителите бяха държани прави за инспекции на документи, а светлините - запалени в продължение на най-малко половин час всяка вечер, тъй че от барова атмосфера да няма и помен. Същото бе ситуацията и в друга дискотека - " Премиер " (бивш " Галакси " ).

Дали са истина слуховете, че офанзивите са идвали от конкуретна компания, държаща заведения - няма по какъв начин да знаем и да твърдим. Ясно е едно - поп-фолк " войната " се отрази отрицателно на хората, които бяха привикнали да посещават " Сикретс ". Те отхвърлиха да " се реалокират " в други питейни заведения. И дочакаха своя момент. 

Във фейсбук страницата на " Сикретс " се появи известие, че тази вечер Софи Маринова ще пее и ще взриви най-голямата и оборотна дискотека с шлагерите си. Афтър празненството след Студенстския празник е обезпечено, дават обещание от клуба.

А единствено преди ден на стената на " Сикретс " в обществената мрежа се появиха апели за протест против локалната администрация и митинг пред постройката на районното кметство в " Северен ".

Явно томахавките са заровени, а празненствата преди Коледа ще са грандиозни.





 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР