Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Прелестна българка е болна от коронавирус, а

...
Стефан МАРКОВ, Novinite.bg Прелестна българка е болна от коронавирус, а
Коментари Харесай

Известна българка, щерка на ъндърграунд бос, е най-красивата жителка на планетата, заразена с коронавирус

Стефан МАРКОВ, Novinite.bg

Прелестна българка е болна от ковид, а шокиращата вест заяви самата тя. Иде тирада за неотразимата чародейка Адриана Тюркмен, която е щерка на убития преди много години ъндърграунд необут - Филип Найденов-Фатик. Митичната фигура от прехода остави огромно завещание на фамилията си, а дъщеря му Адриана към този момент е огромно момиче, което се оправя с живота единствено. Сега ориста е решила да й сервира серозно затруднение. Чернокосата хубавица разгласи, че е инфектирана с COVID-19 и се бори. За похлупак - болна от COVID-19 е и друга хубава и млада българка - Никол Толева. Тя попадна в предишното под прожекторите като гадже на сина на Златко Баретата.

Адриана Тюркмен показва угриженост освен за своето здраве и сполучливо възобновяване, а и за отношението на обществото към смъртоносната болест, която в международен мащаб набира все по-бърза скорост и към този момент е покосила съвсем половин милион души.

Известната красавица не крие разочарованието си от това, че доста хора се отнасят надменно към пандемията, щъкат безотговорно напред-назад, събират се на групи и като цяло газят разпоредбите по време на изключително състояние. За да илюстрираме тази нейна позиция споделяме някои нейни статуси в обществените мрежи. 

Положителното в цялата обстановка с Адриана е, че все още тя се усеща добре и положението й не е тежко. Тя недоумява по какъв начин е пипнала ковид и е твърдо решена да премине през това тестване, излизайки по-силна отпреди. 











Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР