„Стефан каза да не го жалим“, разкри голямата актриса Татяна

...
„Стефан каза да не го жалим“, разкри голямата актриса Татяна
Коментари Харесай

Ламбо завещал никой да не тъгува за него - slava.bg

„ Стефан сподели да не го жалим “, разкри огромната актриса Татяна Лолова пред Българска национална телевизия. Приживе самият Данаилов споделил на Лолова, че желае хората да не тъжат за него, тъй като е претърпял оптимално отредените му дни на тази земя.

„ Както Петър Дънов беше посочен от целия свят, по този начин и Стефан беше посочен да бъде обичан, обожаван “, посочи Лолова и призна, че не желае да мисли за него с горест, а избира да си спомня за хубавите им моменти дружно. Един от филмите, в които двамата са се снимали един до друг, беше комедията „ Топло “, която наскоро Българска национална телевизия повтори. „ Той беше доста хубав, доста надарен, доста жизнелюбив, раздаващ се, доста обичащ хората и работата си “, обрисува Лолова забележителния си сътрудник, който издъхна по-малко от 2 седмици преди да навърши 77 години.

Татяна Лолова описа за него и една паметна преживелица от пътешестване в Италия преди доста години: „ Стефан е с тях, само че на потегляне закъснява за самолета. Седи Константин Коцев и вика: „ Това момченце в никакъв случай няма да стане артист, щом по този метод работи “. Той в действителност не стана артист, той стана обединител на всички хора “.

И още: „ Помня го като 12-годишен дългокрак щурчо, който игра в детски филм. А по-късно го помня в Народното събрание, където се оказа доайен. Има един доста прекрасен празник във Варна – фестивала „ Любовта е полуда “. По едно време бяхме в хотел, в който спяха актьорите. Сутрин се усещаше прелестен аромат на банички, кифли и идва от вратата Стефан, хубав, млад, и носи в бял плик храна за всички нас.

Никога не се е двубой, какъвто и пост да е заемал. Той е едно ужасно обаяние. Не мога да кажа, че съм била влюбена в него, тъй като има разлика в годините ни, но все едно. Освен всички качества той беше определен, посочен отнякъде (не знам откъде) да бъде притегателна мощ. Ален Делон е прелестен за Франция, само че Стефан е международно прелестен “. Актрисата напомни, че в края на предходната година тя самата е изгубила обичания си брачен партньор, била унищожена от тъга, само че синът й споделил, че не желае хората да я гледат непрестанно с тъжна физиономия. Затова и в този момент, при голямата за доста хора загуба на Ламбо, Лолова посъветва приятелите и феновете му да не тъгуват. Защото той до последно постоянно е оставал малчуган и щурак в душата си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР