Стефан Илчев, ТИТА, Мария Илиева и Милко Калайджиев са финалистите

...
Стефан Илчев, ТИТА, Мария Илиева и Милко Калайджиев са финалистите
Коментари Харесай

Вижте кои са финалистите в „Като две капки вода“

Стефан Илчев, ТИТА, Мария Илиева и Милко Калайджиев са финалистите в седми сезон на „ Като две капки вода “. Четирите звезди завоюваха първите позиции на полуфинала на неповторимото шоу за преобразявания, а на 27 май ще се изправят в най-важната конкуренция за сезона. По време на дълго чаканият край всеки от тях ще заложи на специфичен облик, който да завоюва поддръжката на публиката. По традиция феновете ще видят останалите участници в изненадващи дуети, които ще съчетаят гений и емблематични облици.  
 
Култови части, танци и оперни осъществявания провокираха участници да покажат нова страна от своето амплоа по време на миналата вечер. Победител в дванадесетата нощ на имитациите беше Деси Добрева, която сбъдна своята детска фантазия с облика на Монсерат Кабайе и осъществяване в компанията на оперния артист Борис Луков. 
 
Към журито на полуфинала се причисли и Катя от дует „ Ритон “, която показа възторженостите си към участниците. „ Тази вечер ти беше същински MC! “, съобщи Фънки след осъществяването на Папи Ханс като MC Hammer, който повтори със размах стъпките на артиста.
 
Зов за независимост и десетки придвижвания в театрален сюжет бяха част от осъществяването на Петя Буюклиева като Арета Франклин. Стефан Илчев изправи на крайници публиката с облика на Емил Димитрова, предизвиквайки сълзи в очите и бурни овации от Ники Априлов Данчо Караджов, които бяха измежду специфичните посетители в публиката.
 Като две капки вода
ТИТА се преобрази в сексапилната Никол Шерцингер, само че с нетипично за певицата оперно осъществяване от мюзикъла „ Фантома на операта “.-->
 Като две капки вода
След като се преобрази във вокала на група Сигнал, Милко Калайджиев получи специфичен подарък от Данчо Караджов, който му подари първата плоча на групата с 40-годишна история.
 Като две капки вода
Дебютният сингъл на Каризма беше театралното предизвикателство за Мария Илиева, която получи поздравления за тембъра и имитацията на жестовете на двамата реализатори.  
 
Не пропускайте финала на „ Като две капки вода “ на 27 май от 20:00 ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на ", а задачите епизоди на предаването гледайте в
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР