Стефан Илчев е победителят в петия лайв на Като две

...
Стефан Илчев е победителят в петия лайв на Като две
Коментари Харесай

Бритни Спиърс изстреля Стефан Илчев на първо място в „Като две капки вода“

Стефан Илчев е спечелилият в петия лайв на „ Като две капки вода “. Певецът направи нов запаметяващ се женски облик с тийн идола Бритни Спиърс, сребърен костюм и песента „ I was born to make you happy “. „ Заради теб започнах да одобрявам Бритни Спиърс! “,  сподели Фънки за Стефан.

Култови части, безапелационна актьорска игра и запаметяващи се визии означиха петия лайв на „ Като две капки вода “. „ Тази вечер най-големият глас в българските рок и поп музика съумя да пресъздаде най-високия глас в България! “, съобщи специфичният посетител на журито Велизар Соколов-Заки, след появяването на Дичо като Дони.

Имах големия шанс да изпея няколко песни с Боби Кимбъл, който беше специфичен посетител на „ Златния орфей “. Не съм вярвала, че ще имам такава опция и че след години ще мога да опитам да го подражавам “, описа Петя Буюклиева , минути преди да се качи на сцената като вокал на група Tото.

Въпреки че Мария Илиева показа огромното си терзание от срещата с едно от най-провокативните амплоа на Мадона, тя завоюва възторженостите на жури и аудитория с въздействаща актьорска игра.

„ Мразя това парче! “, безапелационен беше на собствен ред Папи Ханс . Малко по-късно прогнозите за неприятно показване с този облик претърпяха поврат с бурни овации и похвали от съдийската маса. Деси Добрева поддържа мотото на живота си с песента на Глория Гейнър „ I will survive “, която изправи на крайници с класическо диско настроени публиката в зала. След като Бутонът на шанса върна Милко Калйджиев към съветската школа, той промени радикално тембъра си за Владимир Висоцки, показвайки емблематични елементи от държанието на съветския артист. Тита направи същинско шоу на финала на вечерта с представянето на облиците на Cardi B и Бруно Марс. „ Не успяхме да разберем дали това си ти или Cardi B “, съобщи Хилда, до момента в който съдийското трио насочи похвали към гримьорския екип.-->

Юлиан Вергов, който гледа шоуто от първите редове дружно с щерка си Алена, получи специфична покана от продуцента на шоуто – Магърдич Халваджиян, да се включи в журиращия екип. Звездата на „ Откраднат живот “ шеговито попита дали саморазправата с водещите е разрешена, а по-късно одобри поканата за присъединяване в една от идните вечери.

Следващата седмица Дичо ще запее за първи път оперна музика с Андреа Бочели, а Петя Буюклиева ще опита фолклорните небеса с Валя Балканска. Папи Ханс ще бъде международната звезда Тейлър Суифт, а ТИТА ще би трябвало да се оправи с Краля на попфолка – Азис. Мария Илиева ще предизвика публиката с Веско Маринов, а Деси Добрева ще размени диското с Rammstein. Милко Калайджиев ще би трябвало да вземе скъпи сътрудници от Papi Hans, с цел да се оправи с неговия облик и песента „ Суперпалав “. Победителят за вечерта Стефан Илчев получи облика на вокала на паметната хрупа Bon Jovi.

Не пропускайте „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.

Следете, и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на, а задачите епизоди на предаването гледайте в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР