Стефан Илчев е най-вероятният победител в шоуто Като две капки

...
Стефан Илчев е най-вероятният победител в шоуто Като две капки
Коментари Харесай

Стефан Илчев печели „Капките”! Журито реже таланта, зрителите го бутат напред

Стефан Илчев е най-вероятният победител в шоуто „ Като две капки вода ”, написа „ Уикенд ”. Аутсайдерът, който влезе в надпреварата за имитатори с най-малка фенска маса, за броени седмици стана любим на публиката и е на път да унищожи всякаква конкуренция на финала.

Макар че на старта на шоуто множеството фенове даже не бяха чували името на Стефан Илчев, той бързо набра известност, с помощта на гения и качествата си като артист, регистрират в „ Капките ”. Бърз обзор на формалната страница на предаването не оставя никакво подозрение, че точно младият реализатор с обучение на оперен артист има най-вече поддръжници измежду феновете. Почти всеки понеделник бургазлията получава от публиката оптималните 10 точки, които го избутват напред в класацията без значение от мнението на журито за осъществяванията му. Въпреки ниските оценки, които Илчев постоянно получава от съдиите, с помощта на своите почитатели все още той е втори във краткотрайното класиране – единствено на 2 точки разлика от Тита, която води, и с точка пред Мария Илиева. Двете дами към този момент се обрисуват като сигурни финалистки, възможностите на Илчев също са големи и единствено четвъртият на финалите към момента е под въпрос.

„ Мария ме отблъсква единствено и само тъй като всички ѝ смъкват звездите. Когато има за какво - ок, само че не постоянно ѝ се получава... Не един и двама фенове споделят, че я бутат изкуствено ”, е мнение, споделено на страницата на „ Капките ”, с което са съгласни множеството почитатели на шоуто. В същото време е съвсем невероятно да се откри отрицателен коментар за Стефан Илчев, изключително след осъществяването му в понеделник, когато направи мъжко-дамски дует на Тина Арина и Марк Антъни. Обичайната процедура в предаването е, когато се падне дует, имитацията на единия реализатор да бъде авансово записана.

Стефан е измежду единиците, които се наемат за пеят онлайн и двата гласа,

само че макар тази сложна задача журито и останалите участници го класираха едвам на пето място. Зрителите обаче за следващ път му дадоха своите 10 точки и по този метод го избутаха трети в съответното предаване и втори в генералното краткотрайно класиране. Както е известно, журито в „ Капките ” има думата единствено до финала, където попадат първите четирима в генералното класиране. После подреждането се прави от феновете. Това значи, че стигне ли до край, Стефан е сигурен победител, тъй като все още е най-харесваният от публиката участник. По този метод ще бъде още един сюжетът на финалите от предходната година, когато още веднъж новобранецът измежду участниците излезе преди всичко, с помощта на публиката. Това беше Славин Славчев. През цялото време той бе остро подложен на критика от журито за разлика от фолк артиста Константин, който постоянно обираше точките във краткотрайното класиране. На финала обаче феновете взеха решение победител на бъде Славин, втори бе Иван Юруков, а Коцето остана трети.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР