Стефан Илчев дължи мястото си в шоуто “Като две капки

...
Стефан Илчев дължи мястото си в шоуто “Като две капки
Коментари Харесай

Ето Кой Вкарал Стефан Илчев В “капките”

Стефан Илчев дължи мястото си в шоуто “Като две капки вода” на Деляна Маринова – Джуджи. Именно близката другарка на Гала предложила момчето знамение на родните фалшификати като участник в хитовото предаване на Нова тв.

Запознала се с него в един от столичните пиано питейни заведения, където Илчев работел и понякога влизал в сполучливите фалшификати на обичаната си Лили Иванова, с цел да забавлява гостите.

С тези “пръвъплъщения” той от много време е известен в шоу средите. Като чула по какъв начин добре се оправя, Джуджи решила, че би трябвало да покаже своето изобретение на шефа на “Капките” Маги Халваджиян.

Самата тя, въпреки да няма гений нито за подражаване, нито за пеене, нито за танцуване, преди време е взела участие в шоуто, въпреки и да не може да се похвали с особени триумфи в него. Затова пък за Стефан била сигурна, че ще се оправи, и не се поколебала да го предложи.

Още на старта на настоящия сезон на “Капките” Маги призна, че е видял Стефан за първи път в столичен пиано бар и незабавно решил, че е съвършен за предаването му, написа Уикенд. Преценката на Джуджи за гения на Илчев очевидно е била вярна, тъй като за броени седмици артистът се трансформира в любим на феновете.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР