Стефан Данаилов се завръща на сцената само дни след инцидента,

...
Стефан Данаилов се завръща на сцената само дни след инцидента,
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се завръща на сцената след операцията, извършена в Бургас

 Стефан Данаилов се завръща на сцената единствено дни след случая, при който счупи тазобедрена става. Първото зрелище след претърпяната сериозна интервенция е довечера във Варна на постановката " Актрисата ".

Това, което претърпях, да не дава Господ никому да се случи. Като започнах да прохождам обичайно си споделих за какво да спирам представленията. Адреналинът оказва помощ - усетя ли публиката, не помня за болката " пред bTV Стефан Данаилов.

" От болничното заведение не бяха съгласни да играя, само че подписах документ, че поемам отговорността за решението си ", добави той.

Стефан Данаилов сподели още, че следи деликатно процесите на политическата сцена. " Двете дами, които ще се явят на надпреварата за кмет на София, ще ги виждам по необикновен метод. Това са забавни и умни дами. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е много изтощена, рутината също пречи. Това са дефекти ", на мнение е Данаилов. " Прави усещане, че каквото и да се случи, минава около нея и все някой различен го е направил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея и е ясно за какво ", добави той.

Относно Мая Манолова Данаилов разяснява, че би било рисково  да не подкара по схемата Фандъкова-Борисов. Според него тя би трябвало по собствен метод да взема решение проблемите.Стефан Данаилов направи и една забележка към нея. " Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ", сподели Ламбо.

" Преди време й споделих, че не става за президент. Сега най-отговорно споделям, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм Мая Манолова да бъде претендент за кмет на София ", съобщи Стефан Данаилов.Той посъветва да има повече женственост, мисъл и по-малко страст в акциите на Фандъкова и Манолова.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР