Стефан Данаилов се завръща на сцената с постановката Актрисата“ тази

...
Стефан Данаилов се завръща на сцената с постановката Актрисата“ тази
Коментари Харесай

Стефан Данаилов: Плаша се от екзалтираните жени

Стефан Данаилов се завръща на сцената с постановката „ Актрисата “ довечера във Варна. Актьорът, който скоро претърпя тежка интервенция, е взел решение след позволение на лекарите. Данаилов ще играе и в представлението във Русе. След това ще продължи с лекуването си.
Той обаче е подготвен със препоръки за акцията за кмет на София на Мая Манолова. Това заяви Данаилов пред BTV.
" Аз съм вдовец. Вдовецът гледа дамите по необикновен метод. Това са две хубави дами, друго изтощени.Това са забавни и умни дами ", по този начин стартира коментара си Данаилов за претендент – кметовете на София - Мая Манолова и Йорданка Фандъкова.
Той ги посъветва да имат повече женственост, мисъл и по-малко страст в акциите си.
Появата на Мая Манолова на изборите за кмет на София тормози водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, счита Данаилов. Според него сега премиера го " стяга чеппика " и той постоянно е " изключително разчувствуван ", когато приказва за някогашния към този момент омбудсман.
За Данаилов би било рисково Мая Манолова поведе акцията си " по схемата Фандъкова-Борисов ". Нещо, с което Българска социалистическа партия е " пресолило манджата " на евроизборите и е сбъркало.
" Преди време й споделих, че не става за президент. Сега най-отговорно споделям, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „ за ” Манолова да бъде претендент за кмет на София ", съобщи артистът.
" Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри, доста викащи и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ", сподели Ламбо.
Според него, силата на Мая Манолова е в това да взема решение проблемите по своя си метод.
Данаилов разяснява, че претендентът на ГЕРБ е Йорданка Фандъкова е много изтощена, рутината също пречи. Това са минусите, които съгласно него, към този момент й пречат да извършва отговорностите си.
" Прави усещане, че каквото и да се случи, минава около нея и все някой различен го е направил. А цялата отговорност носи тя. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова...Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея и е ясно за какво ", добави Данаилов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР