Стефан Данаилов подкрепя Мая Манолова за кмет на София и

...
Стефан Данаилов подкрепя Мая Манолова за кмет на София и
Коментари Харесай

Ламбо за Мая Манолова за кмет, но се притеснява от комитета й


Стефан Данаилов поддържа Мая Манолова за кмет на София и в същото време призна, че симпатизира и на Йорданка Фандъкова като градоначалник.

"Двете дами, които ще се явят на надпреварата за кмет на София, ще ги виждам по необикновен метод. Това са забавни и умни дами. Симпатизирам на Йорданка Фандъкова. Тя обаче е много изтощена, рутината също пречи. Това са дефекти ", изрази мнение именитият артист в изявление пред bTV.

"Прави усещане, че каквото и да се случи, минава около нея и все някой различен го е направил. А цялата отговорност носи тя. Харесвам я, само че постоянно съм дал своя вот срещу нея и е ясно за какво ", добави Данаилов.

Легендата изрази мнение, че Мая Манолова би трябвало да взема решение проблемите на София по собствен метод.

"Плаша се от екзалтираните дами. Малко се опасявам от нейния предприемчив комитет. Това са едни младежи, които са доста остри и напрягащи. А тя е доста склонна да одобри това и да продължи по техния метод. Така че я поучавам да укроти тона ", съобщи Ламбо.

"Преди време й споделих, че не става за президент. Сега най-отговорно споделям, че каквото и решение да вземе моята партия, аз съм „ за” Мая Манолова да бъде претендент за кмет на София ", добави Стефан Данаилов.

Легендата на киното въпреки всичко пожела да има повече женственост, мисъл и по-малко страст в акциите на Фандъкова и Манолова.

Самият Данаилов се завръща на сцената единствено дни след случая, при който счупи тазобедрена става. Първото зрелище след претърпяната сериозна интервенция е довечера във Варна на постановката "Актрисата ".

"Като започнах да прохождам обичайно си споделих за какво да спирам представленията. Адреналинът оказва помощ - усетя ли публиката, не помня за болката ", уточни легендата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР