Стефан Данаилов отмаря край морето в компанията на Аня Пенчева,

...
Стефан Данаилов отмаря край морето в компанията на Аня Пенчева,
Коментари Харесай

Ламбо се събра с голямата си любов

Стефан Данаилов отмаря край морето в компанията на Аня Пенчева, видя HotArena. Големият Стефан Данаилов бе засечен преди дни в Царево в компанията на... Аня Пенчева и другари! Това се случи в небезизвестното заведение " Хасиенда ", където двамата известни артисти, инцидентно или не, говорили много дълго на масата. Приятелите им свидетелстват, че срещата предходна извънредно ползотворно и в положително въодушевление и за двамата.

Докато мъжът на Аня Пенчева Ивайло Караньотов се труди неуморно в тв формата " Фермата ", красивата му спътничка събира и последните лъчи на лятото по българското Черноморие. През юли, на фестивала " Арт поток ", проведен от продуцента ДимитърТодоранов, и Аня, и Ламбо бяха поканени по друг мотив да се изявят. Данаилов показа автобиографичната си книга, а Пенчева игра в режисура с други сътрудници. Но с цел да не провокират жълти злословия, дваматане посмяха да се засекат на едно и също място. Ето това към този момент се случи през почивните публични празници, написа " България Днес ".

" И двамата си напомнят предишното, само че към този момент единствено другарски. Отдавна нещата са завършили сред тях ", споделят участвали на вечерта. Самият Данаилов споделя, че огромната му обич след починалата му брачна половинка Мария е точно актрисата Аня Пенчева.

" Нашата история беше същинска, повече от елементарен флирт. Мисля, че итя имаше същото чувство - за обич. Аня е другата жена, която съм обичал същински. Мери разбра това и го претърпя доста тежко. А и мен ме измъчваше съвестта: мисълта, че би трябвало да оставиш един човек поради различен, не ми даваше успокоение. След началната еуфория пристигна отрезвяването, а в тази фаза започваш да си задаваш доста въпроси. Готовли си за нов живот? Накъде отиваш? Аня беше мъдро момиче. Поговорихме и се разбрахме. В края на краищата има една прозаична фраза: " Важно е кой ти пере гащите ". От своя страна хубавицата, която по това време прохожда в Народния спектакъл " Иван Вазов ", споделя за тази обич следното:

" Връзката с този мъж беше загадка единствено за нас двамата . Той беше на 40 години. Изпя ми " Колко е ужасно да бъдеш влюбен на 40 години " и " Моето мъжко момиче ". А аз му изпях " Не остарявай, обич ". След което брачната половинка му пристигна в театъра и сподели в кафето: " Аз съм дамата ". Мои " положителни " колежки ме поканиха на нейната маса. Единственото, което можах да кажа тогава, беше: " Така ли? Той в никакъв случай не ми е споменавал, че е женен ". След години и аз станах брачна половинка. Един ден си помислих: " Боже, какво ли ще стане, в случай че аз съм на нейно място! До този миг нищо не е станало. Дано Бог ме защищити ", споделя с днешна дата Пенчева за любовта си със Стефан Данаилов.

До последно обаче той остава с Мери. " Не знам до каква степен съумях да я убедя, че тя е моят избор в живота. Отнесе възприятията със себе си. И мисля, че ми елементарни ", сподели Мастера, който още усеща виновност за прегрешенията към починалата си брачна половинка.

Ламбо:

Сърцето ми е оръфано

" През последните години, през които си отидоха множеството от най-близките ми хора, усещам душата си и сърцето си като оръфани. Вечене вървя и на поклонения. Защото не мога да допускам какво се случва. А след това виждам номерата им в телефона си и несъзнателно ми се желае да натисна копчето, с цел да ги чуя. Но това повече няма по какъв начин да стане ", споделя Данаилов, който е в добра физическа форма и по никакъв начин не наподобява да " линее ", както писаха недобросъвестни медии.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР