Стефан Данаилов, най-популярният и обичан актьор в България - с

...
Стефан Данаилов, най-популярният и обичан актьор в България - с
Коментари Харесай

Президентът, политици, артисти на 75-годишнината на Стефан Данаилов

Стефан Данаилов, най-популярният и обичан артист в България - с над 150 функции в киното, театъра и малкия екран, чества своя 75-и рожден нощес в прпълнения Народен спектакъл "Иван Вазов ".

Негови студенти и племенницата му Росица Обрешкова му бяха приготвили изненада. Те четоха фрагменти от книгата му "Романът на моя живот ", написана в съавторство с журналиста и продуцента Георги Тошев.

СТЕФАН ДАНАИЛОВ на 75 година - СНИМКИ ОТ ТЪРЖЕСТВОТО

На специфична мултимедия бяха прожектирани моменти от най-емблематичните му функции. А най-голямата изненада беше осъществяване на обичаната му Монтанска духова музика.

ВИЖТЕ 7 ИЗВЕСТНИ ЦИТАТА НА СТЕФАН ДАНАИЛОВ В ГАЛЕРИЯТА НИ

В залата бяха президентът Румен Радев и брачната половинка мму Десислава, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, политици, артисти.

На 27 години Стефан Данаилов печели популярност и любовта на феновете за ролята си в сериала "На всеки километър ". Тежестта на славата е едно от нещата, за които той споделя в книгата.

Специално място в нея е отделено на партньорките му в киното, измежду които са Катя Паскалева, Невена Коканова, Доротея Тончева, Виолета Гиндева, Боряна Пунчева, Аня Пенчева и доста други. Макар да е предпазлив в детайлностите и да слага брачната половинка си преди всичко, Ламбо дава да се разбере, че с някои от тях връзките са надхвърлили колегиалното партньорство.

Той не икономисва и мъчителните си прекарвания - поради общественото нахлуване в персоналния му живот и поради загубата на близки хора.



През целия декември в кино "Одеон " има безвъзмездни прожекции на "10-те златни кино лентата на Стефан Данаилов ". Заглавията в ретроспективата са определени от самия артист.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР