Стефан Данаилов ми се разсърди, че ставам политик“. Това заяви

...
Стефан Данаилов ми се разсърди, че ставам политик“. Това заяви
Коментари Харесай

Актьорът Евгени Будинов: Стефан Данаилов ми се разсърди, че станах политик

" Стефан Данаилов ми се разсърди, че ставам политик “. Това съобщи някогашният народен представител. Актьорът влиза в Народното събрание през 2017 година Звездата от куп сериали е възпитаник на Мастъра. Ламбо бил доста сюрпризиран от хода на Будинов да влезе в политиката, написа " България Днес ". Въпреки това Данаилов не стопира да комуникира с ученика си. Ламбо дава насоки на Будинов, макар че са от разнообразни партии.

" Прие го тежко. Не ми се е карал, само че беше по-резервиран към мен известно време ", спомня си Будинов.

Данаилов постоянно е бил в Българска социалистическа партия, като преди години даже бе министър на културата в кабинета на Сергей Станишев. От своя страна Будинов пристана на ГЕРБ.

" Много постоянно съм се съветвал със Стефан Данаилов, изключително при започване на кариерата ми. Мастъра беше изключителна персона и съм признателен, че го срещнах. Последно ме караше да отида да се забележим, само че все отлагахме тази среща. Или той си беше в Приморско, а аз, като отидох на морето, той беше отпътувал другаде. И в действителност по този начин и не успяхме да се забележим. Чували сме се горе-долу по телефона. Май последно го видях в Народното събрание. Много ни е дал на всички негови студенти. Един от най-големите ни създатели с голямо сърце ", споделя за починалия си преподавател Будинов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР