Стефан Данаилов имаше огромно сърце. Когато ме оперираха, той бе

...
Стефан Данаилов имаше огромно сърце. Когато ме оперираха, той бе
Коментари Харесай

Ламбо казал на Славчо Велков: Аз възкръснах и ти ще възкръснеш! ВИДЕО

Стефан Данаилов имаше голямо сърце. Когато ме оперираха, той бе индивида, който всяка вечер ми споделяше „ Слави, умерено, моето момче! Аз възкръснах и ти ще възкръснеш “. Това сподели в утринния блок на bTV някогашният народен представител от Българска социалистическа партия полк. Славчо Велков.

Очите му започнаха да се пълнят със сълзи, до момента в който говореше за своя огромен другар Ламбо.

„ Трудно се приказва за него “, призна той.

„ Познавам го от 1972 година, когато бях офицер, а той снимаше филм. Това не е значимо. Ще го запомня с добротата, с куража му “, добави полковникът, който изненадващо стана кметски наместник на на Славовица, назначен от кмета на ГЕРБ в Община Септември.

„ Горд съм, че бяхме депутати със Стефан Данаилов и стояхме един до друг с него. По време на почивката той не ставаше от мястото си и цялата пленарна зала се изсипваше при него, с цел да си приказват. Добър и непретенциозен човек бе. Лека му пръст! “, добави олимпийският първенец по битка и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия Георги Мърков, който пък стана кметски наместник на Горно и Долно Вършило.

„ За да станеш кметски наместник, би трябвало някой от селото да те предложи. На мен не ми е предложил кмета на Септември, а Георги Мърков и хора от селото, които са членове на организацията на Българска социалистическа партия “, показа Велков.

В Славовица жителите са 310, посочи той.

„ Около 25 индивида пък живеят в Горно и Долно Вършило, само че вилната зона е доста огромна “, сподели пък Мърков.

Двамата не скриха огорчението си от свои партийни приятели, които побързали да ги нарочат за предатели.

„ Областната председателка на Българска социалистическа партия и неуспешен претендент за кмет на Септември ми се разсърдиха. Заместник-председателят на партията Деница Златева изля много люти думи в обществените мрежи, назова ни продажници. Пише, че сме се продали за жълти стотинки “, споделя полковникът.

„ Може би тя не знае, че нещата не стоят по този начин. Ние декларирахме с Георги Мърков, че няма да робуваме на никакви политики. Там и не можеш да се занимаваш с това. Георги за една седмица е направил три погребения, от които едното с неговата кола “, прибавя той.

„ С тези 700 сребърника, за които написа Златева, моята първа работа е да осигуря дърва за кметството “, акцентира някогашният народен представител.

„ Не знам на какво ми завидяха – дали на „ хубавия “ кабинет, на който покрива тече, или на огромната заплата. Аз ще дам доста повече, в сравнение с ще получа “, сподели пък олимпийският първенец.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР