Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, разкриват

...
Стефан Данаилов е променил за пореден път завещанието си, разкриват
Коментари Харесай

Стефан Данаилов промени завещанието, вижте причината

Стефан Данаилов е трансформирал за следващ път наследството си, разкриват близки до 75-годишния артист, който напълно неотдавна погреба сестра си Росица, твърди в. " Уикенд ".

За четири години Ламбо на няколко пъти променял волята си. За пръв път той оформил наследството си малко след гибелта на брачната половинка си Мария през 2014-та, настояват осведомени с делата на кино звездата.

Първоначално в наследството на Стефан Данаилов не бил включен родният му наследник Владимир – плод на късата забежка на секссимвола на соца с актрисата Ирен Кривошиева. Ламбо беше доста сърдит на момчето, което взе участие във „ ВИП Брадър ” и наговори куп небивалици за татко си. Затова и отряза Влади от парцелите и парите си. След това обаче синът изиска амнистия от баща си и двамата се сдобриха, като това предизвика артиста да промени волята си и да включи младежа, който живее в Съединени американски щати, в наследството си.

Според новото предпочитание на Стефан Данаилов спестяванията му, които съгласно осведомени били към милион лв., ще отидат у сина му Владимир. 31-годишният мъж обаче нямало да може да разполага с всички пари едновременно, защото можел да ги профука неразумно, а посредством юрист, акредитиран от Ламбо щял да получава парите на порции. Волята на звездата от „ На всеки километър ” била обаче с част от дългогодишните му спестявания да бъдат обезпечени и възможните му внуци, които Данаилов се надява да има от Влади.

Кръвният наследник на артиста се ожени в Съединени американски щати предходната година на 9 декември – точно на 75-ия празник на татко си. Съпругата на младежа е американка и двамата това лято гостуваха в България на майката на Данаилов-младши – Ирен и на татко му Стефан.

Иначе бат Серго е помислил и за доведените си внуци, които са деца на доведения му наследник Росен Цанков – наследник на брачната половинка му Мария от брака й с режисьора Вили Цанков. Росен и децата му Виктор и Александра бяха компактно до Ламбо на поклонението на сестра му Росица преди дни. Тъй като към този момент Влади Данаилов не е изявил никакво предпочитание да се върне да живее в България, а има намерение да работи като доктор в Америка, когато се дипломира след няколко години, баща му оставя обширния си апартамент в „ Лозенец ”, както и двете си коли – едната от които е, сребрист мерцедес, на доведения си наследник Росен и на племенницата си Росица Обрешкова, както и на техните деца. По волята на Ламбо къщата му в полупланинското пловдивско село Марково ще бъде употребено поравно от всички негови родственици. Кино легендата им е оставил малка врата – в случай че всички се спогодят, че не я желаят – дано я продадат и да разделят парите. Логично наследствените земи на Мария Данаилова в Елена и великотърновското село Миндя, остават за сина й Росен.

Богатият снимков и документален списък, който държи у дома, артистът завещава на племенницата си Росица, която е режисьор и учител в НАТФИЗ. Стефан Данаилов счита, че точно тя най-добре ще запази фамилната история и ще се грижи скъпи фотоси и документи да бъдат непокътнати, а след години предадени в музеите на Народния спектакъл и НАТФИЗ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР