Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, като дори вече

...
Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, като дори вече
Коментари Харесай

Добри новини! Стефан Данаилов излезе от комата

Стефан Данаилов е излязъл от медикаментозната кома, като даже към този момент е приказвал с околните си, научи HotArena .

" Състоянието му обаче е тежко и при него се пускат единствено племенницата му Роси, синът на починалата Мария Данаилова Росен, и Ирен Кривошиева ", оповестиха хора от здравното ведомство.

Актьорът бе на апаратно дишане в реанимацията на Военномедицинската академия. Все отново той подобрил индикаторите си и го изключили от машините. В момента докторите вършат рехабилитация на ставите на Ламбо, които са обездвижени. Данаилов е в схващане и се усеща приемливо. От боязън от инфекции свиждането даже на околните му става единствено за не повече от 10 минути.

Любимият на генерации български фенове артист бе признат в болничното заведение поради проблеми с белите дробове. Преди време той претърпя интервенция на тазобедрена става, която счупи при падение. Страда и от паркинсон. Заради това лекарите решиха, че е рационално да го слагат в медикаментозна кома.

" Данаилов постоянно пита за сина си Владко. Момчето пристигна да го види, беше тук два дни, незабавно прелетя от Съединени американски щати. Но си отпътува ", описа и Вежди Рашидов.

Председателят на парламентарната комисия за просвета и медии непрестанно е държан в течение за положението на своя другар и прави всички по силите си да помогне. " Дано има още доста положителни дни. Аз съм набожен човек и считам, че има шансове да се пребори ", споделя Рашидов, написа България през днешния ден .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР