Стефан Августинов, член на Изпълнителното бюро на ВОЛЯ , спортен

...
Стефан Августинов, член на Изпълнителното бюро на ВОЛЯ , спортен
Коментари Харесай

Стефан Августинов сменя Нина Миткова в парламента?

Стефан Августинов, член на Изпълнителното бюро на ВОЛЯ, състезателен публицист и предприемач, евентуално ще влезе в Народното събрание на мястото на Нина Миткова от Пловдив. Августинов е трети в партийната листа за Пловдив-град. Беше лидер на листата на ВОЛЯ в Габрово. Роден е на 5 август 1976 година в София. Той е магистър по микроелектроника и връзки от Технически университет – Варна и магистър по пиар и реклама от ВСУ „ Черноризец Храбър “. Управител е на компании с активност в региона на пиар, телекомуникации и спорт. Според обява във в. „ Капитал” Стефан Августинов има компания, която се занимава с организирането на спортни събития, доставка на съоръжение на спортни зали и други Сред достиженията й, записани на уеб страницата й, са съвещания по построяването на спортната зала във Варна, както и на „ Колодрума “ в Пловдив

Пред публицисти в Народното събрание той благодари на Нина Миткова за досегашната й работа. „ Ние сме другари, хора които имат обща ценностна система. Благодаря й за отдадената работа, страстта и отношението, както и за всичко което е направила сега. Най-важното е за това, което тя искаше да направи, само че за жалост другите парламентарни групи и най-много управлящите не й разрешиха ", съобщи още Августинов, написа ПИК. Той посочи, че аргументите за напускането на Нина Миткова са персонални.

" Разцепление във Воля няма, няма неодобрение. Нина ще продължи да работи за партията в пловдивската ни организация. Идва идната в листата Елена Аксиева. Тя е майка на две деца, със личен бизнес, младеж. Аксиева е експерт, който желае да промени нещо в актуалното статукво, както и всички хора във Воля ", изясни Августинов.

Пред Марица.бг Елена Аксиева показа, че от нас научава новината за напускането на Нина Миткова. „ С мен никой към момента не е приказвал, не съм мислила за парламента”, сподели Аксиева. Тя сега е в майчинство и се радва на тримесечната си дъщеричка Теа. Заради раждането се отхвърли от Народното събрание, защото беше и лидер на листата в региона.

Междувременно стана ясно, че Нина Миткова няма да идва в Народното събрание, нито пък ще дава пояснения.
тагове Стефан Августинов Нина Миткова парламент
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР