Стеф Къри е от онези величия в спорта, които са

...
Стеф Къри е от онези величия в спорта, които са
Коментари Харесай

На годинка, а вече в залата – какво е да си син на Стеф Къри

Стеф Къри е от тези величия в спорта, които са постигнали всичко с труд. Заради растежа си той е бил неведнъж отхвърлян от баскетбола. " Не става. Не е подобаващ. Няма да оцелее в най-конкурентната лига. " Това са единствено част от демотивиращите реплики, които Стеф чува, до момента в който е дребен. Но белким линия на най-великите не е в никакъв случай да не се откажат?!

С неотклонен труд Къри се трансформира в една от иконите на NBA и освен, че опровергава критиците си, само че и от мнозина специалисти е именуван " най-великия стрелец в историята ". Днес Къри е троент първенец с " Голдън Стейт Уориърс ", два пъти печели наградата " Най-полезен състезател " в NBA и 6 пъти е селектиран да взе участие в " NBA All-stars ".

Къри е един от баскетболистите, които имат всичко. Не единствено на паркета, само че и в живота.

Напълно справедливо, с изключение на триумфите в баскетбола, Къри печели и доверието на брачната половинка си Аейша, която го подарява с три прелестни деца. А виновният татко знае най-добре и кое е най-полезното за тях. Затова и още от невръстна възраст ги учи да бъдат работливи.

Доказва го последното видео в " Инстаграм " на сина му Канон. Момченцето е на едвам годинка, само че към този момент участва на тренировките на татко си и освен това, само че и самичък прави коремни преси и лицеви опори под прецизната численост на един от най-великите баскетболисти.
Вижте тази обява в Instagram.
Canon trying to show us up and be the hardest worker in the room this am! Questionable form but we will take it. Happy Wednesday #youngwolf #throughthistogether

Публикация, споделена от Wardell Curry (@stephencurry30) на Апр 1, 2020 в 10:32 PDT

" Канон се пробва да ни засенчи като се демонстрира като най-работливия тази заран. Формата му е противоречива, само че ще го приемем ", написа шеговито Стеф Къри.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР