SteelSeries представи новата геймърска клавиатура APEX 150, която дава на

...
SteelSeries представи новата геймърска клавиатура APEX 150, която дава на
Коментари Харесай

SteelSeries представи клавиатурата Apex 150

SteelSeries показа новата геймърска клавиатура APEX 150 , която дава на играчите най-хубава надеждност и функционалност на атрактивна цена. Новата клавиатура Apex 150 употребява неповторим тип мембрана, създадена от компанията SteelSeries, за приемане на минимални равнища на шума при бързо натискане с обезпечен запас от 20 милиона клика и цялостна влагозащитеност. Клавиатурата е с RGB-подсветка, разграничена на 5 зони, които могат изцяло да се персонализират със SteelSeries Engine и е съвместима с всички приложения на SteelSeries, като Discord, PrismSync и Audio Visualizer.



Apex 150 предлага на играчите още опция за програмиране на всеки бутон от клавиатурата, нова система за анти-гостинг с 24 бутона за реализира на оптималната акуратност даже и при бързо движение на игра. Специално създадената от SteelSeries мембрана независимо “донатиска” бутона след междинен ход, позволявайки да постигнете оптималната скорост при минимално изпитание.

SteelSeries Engine към този момент разрешава извеждане на светлинни вести от чата Discord. Тази опция е добавена за първи път в клавиатурата Apex M750 и разрешава извеждане на светлинни вести от чата за всички устройства на SteelSeries с RGB подсветка. Стриймърите, геймърите и даже киберсъстезателите към този момент могат да настройват Apex 150 със специфични светлинни вести за нови известия, индикация на положението на микрофона и доста други.

Клавиатура APEX 150 към този момент е разполагаем на уеб страницата на SteelSeries на цената от $49.99.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР