Стайните цветя винаги са присъствали във всеки дом. Те придават

...
Стайните цветя винаги са присъствали във всеки дом. Те придават
Коментари Харесай

Всеки трябва да има тези 5 растения у дома, привличат пари и късмет

Стайните цветя постоянно са участвали във всеки дом. Те придават повече уют, а и са извънредно красиви. Освен това някои от цветята ни носят зареждаща сила, убиват вируси, защищават дома и така нататък Те ви дават живот и О2 в дома и пречистват въздуха от нездравословните му излъчвания.

Ще ви разкрием 5 живи растения, които могат да привлекат материални богатства съгласно националните поверия. А след публикацията отидете до най-близкия цветарски магазин и се сдобийте с едно от тях, а за какво не и с повече?

Здравец

Здравецът е универсално и елементарно за развъждане растение, което може да намерим съвсем във всеки дом. Енергията му е извънредно мощна, цветето може да ни помогне за придобиването на благосъстояние, както и за отбрана на дома от неканени посетители – както хора, по този начин и инсекти.

Красула – дървото на живота

Много известно в последно време и отновно елементарно за развъждане растение. Когато се слее с силата в дома ви, дървото на живота като се изключи че може да ви донесе шанс и да се справите с паричните проблеми, ще ви помогне да натрупате благосъстояние. За по-голям резултат сложете на дъното на съда монета и изберете подобен в червен цвят.

Бамбук

Въпреки че не е от най-разпространените растения в семействата, стайният бамбук е мощен амулет за материални богатства. Като знак на растежа и благополучието, той може да ви донесе извънреден шанс. Ако сте почитатели на изкуството Фън Шуй, за усилване на силата може да добавите до бамбука и дрънкулка на жаба, която също е знак на благосъстоянието.

Кактус

Силата на кактусите е точно в техните бодли. Те пазят дома ни от натрапници, защищават ни от заболявания и проблеми. Енергията на кактуса също може да ни докара и финансови богатства, само че най-много тя оказва въздействие върху цялостното положение на човек – както в нравствен, по този начин и във физически аспект.

Папрат

Символ на благосъстоянието с изящните си листа, стайната папрат е идващото мощно енергийно растение. Макар че се поставят малко повече грижи за поддържането му свежо, то ще се отблагодари по необикновен метод – шансът и изобилието ще ви нагостят незабавно. Папратта се счита за едно от главните растения, носещи ни финансова непоклатимост.

Което и цвете да изберете за вашия дом, то освен ще краси крепостта ви, само че и ще ускори позитивната сила у нея. Не забравяйте да се грижите постоянно за растенията си, с цел да ви се отблагодарят и те. Може да проучите силата и на други типове цветя по отношение на вашите нужди. Намерете време и споделете прочетеното с някой обичан човек.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР