Стайко Стайков остава на свобода, съобщи Нова телевизия.Припомняме, че миналата

...
Стайко Стайков остава на свобода, съобщи Нова телевизия.Припомняме, че миналата
Коментари Харесай

Стайко Стайков остава на свобода

Стайко Стайков остава на независимост, заяви Нова телевизия.

Припомняме, че предходната седмица синът на алкохолния необут Миню Стайков беше арестуван по време на инспекция на два първокласни автомобила. Единият - брониран и с въоръжени мъже в него. Именно там е бил и Стайков. Отказал да покаже документите и обяснил, че е попаднал инцидентно в колата, откакто тръгнал на автостоп към Айтос.

Според информацията, Стайков даже е звъннал на телефон 112 и е споделил, че се съмнява, че служителите на реда са същински, защото към този момент е бил отвличан.

Синът на Миню Стайков получи две обвинявания - за непокорство и за подаване на подправен сигнал на незабавния телефон. На първа инстанция съдът реши, че той, би трябвало да излезе на независимост без мярка за неотклонение, а единствено с санкция.

На 10 декември стана ясно, че Антикорупционната комисия желае съвсем 2 млн. лева от Стайко Стайков.

Синът на предприемача Миньо Стайков - Стайко, беше пуснат под домакински арест поради влошеното си здравословно положение. На 28 януари 2019 година стана ясно, че синът на Миню Стайков бил похитен, пребит и пренебрегнат.

По-късно от Министерство на вътрешните работи обясниха, че 5 месеца вътрешното ведомство не знае Стайков-младши да е бил похитен, макар че беше разгласен за търсене от Интерпол.

Прокуратурата апелира решението за освобождение от ареста, само че на предходното съвещание на съда, Стайко Стайков по този начин и не се яви. Според юриста му, причина за неявяването на Стайков-младши е болничен престой. Съдът изиска 8-членна здравна експертиза на здравословното му положение.

Стайко Стайков е упрекнат по дело за данъчни закононарушения за съвсем половин милион лв., за присъединяване в проведена незаконна група, за контрабанда на цигари и пране на пари.

Припомняме, на 5 септември 2018 година, профилираната прокуратура стартира следствие и влезе в офисите и на сдруженията " Винпром Карнобат " ООД, " Сис Индустрийс " ООД и " Топаз Мел " ООД. /нова тв
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР