Стайко Стайков е в много лошо състояние и не може

...
Стайко Стайков е в много лошо състояние и не може
Коментари Харесай

Стайко Стайков не е добре и не може да участва в процес според защитника му

Стайко Стайков е в доста неприятно положение и не може да взе участие в правосъден развой. Това съобщи неговият бранител Любомир Таков пред bTV. Срещу клиента му нямало и повдигнати обвинявания.

" На мен като негов бранител, както и на него, не са били предявени постановления за привличане като обвинен... Както ви споделих, н еговото положение е извънредно тежко. Поне съгласно мен неговото положение не разрешава да взе участие в развой " , съобщи юристът.
 Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков Обновена
Отвлечен и пребит е синът на Миню Стайков

Мъжът е в " Пирогов "

Припомняме, след близо 5 месеца търсене синът на предприемача Миню Стайков - Стайко Стайков, изненадващо се появи - той потърси помощ в УМБАЛСМ " Пирогов " с травми по главата и тялото.
Той призна, че е бил станал жертва на похищение . Малко по-късно Стайков беше изместен в Министерство на вътрешните работи болница, където е под защита.
Вчера той влезе във фокуса на медиите, тъй като охранители на Стайкови пробвали да влязат в болничното заведение и да го пазят , вместо служителите на реда.

Адвокатът на Стайков разяснява за какво клиентът му не се е предал на органите на реда, откакто е бил разгласен за търсене. По думите му той не се е чувствал добре и е изпитвал боязън за живота си.

" Моето пояснение е, че не е разумно и не е редно, когато едно лице не се усеща добре и изпитва боязън за живота си, явно не е в положително положение, занапред да се тича до полиции и да се занимават хората. Мисля, че сме подали сигнала при първа опция . Това е човек, претърпял стрес, който изпитва боязън да излезе на улицата, в потрес. Както разбирам и аз, бил похитен от служители на реда ", разяснява Таков.
 5 месеца полицията не знае Стайко Стайков да е похитен Обновена
5 месеца полицията не знае Стайко Стайков да е похитен

Столична дирекция на вътрешните работи няма данни или подаден сигнал

Таков не е наясно къде тъкмо Стайков е бил похитен. Състоянието на клиента му не разрешавало да опише за случилото се.

Стана ясно още, че Стайков е клиент на юриста Таков от през вчерашния ден, 27 януари, когато се свързал с него.
 Тихомир Стойчев: Службите за сигурност се употребяват като бухалки
Тихомир Стойчев: Службите за сигурност се употребяват като бухалки

Николай Радулов изрази подозрения за контрола на КПП-тата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР