Стават точно два месеца от акцията в парк „Росенец“, с

...
Стават точно два месеца от акцията в парк „Росенец“, с
Коментари Харесай

Граждани отново протестират в парк Росенец

Стават тъкмо два месеца от акцията в парк „ Росенец “, с която стартира горещото политическо лято. Днес край Бургас още веднъж се провежда митинг, предава БТВ.

На 7 юли Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър по право от Софийския и представители на „ Да, България “ провокираха скандал с охранителите на плажа до резиденцията на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от в „ Росенец “. От НСО не бързаха да потвърдят, че гардовете са техни чиновници.

Акцията повлече серия от събития: изключителни брифинги на президента и премиера. Това докара до оставката на шефа на НСО. А Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от и депутатътДелян Пеевски се отхвърлиха от държавната защита.

Днешният митинг е под наслов „ Не желаеме експертно държавно управление, а предварителни избори “. На път за митинга пред летния сарай на Доган част от недоволните заредиха алегорично гориво за 1 лев от бензиностанцията на зам.-председателят на Народното събрание и водач на ВОЛЯ Веселин Марешки  Веселин Марешки Веселин Найденов Марешки е български политик и бизнесмен. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 в Бургас.

Следващият митинг в парк „ Росенец “ се обмисля да е на 11 септември. Идеята е хората да припознаят мястото, до неотдавна недостъпно, като свободно за разходки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР