Стават 142 заразените с коронавирус у нас. Това стана ясно

...
Стават 142 заразените с коронавирус у нас. Това стана ясно
Коментари Харесай

ВМА извънредно: Рязък скок на заразените у нас с коронавирус НА ЖИВО

Стават 142 инфектираните с ковид у нас . Това стана ясно на обичайния брифинг на Националния действен щаб.

"Към днешния ден обстановката е изменена от нощес до момента. Общият брой за денонощието са 30 инфектирани. Стават 142 инфектираните с ковид у нас ", съобщи Венцислав Мутафчийски.

Мутафчийски сподели и специфични шлемове, които се употребяват от медицинските лица при грижа към човек с ковид. "Това е един от най-големите триумфи на България, наред със защитните дрехи ", сподели той.

Мутафчийски



БЛИЦ напомня, че в България към този момент има трима излекувани от ковид. Това огласи късно нощес националният основен здравен контрольор доктор Ангел Кунчев. Толкова са и жертвите на подлото заболяване в страната.

Правителството вкара нови забрани поради обстановката в страната. След заповед на министър Кирил Ананиев се не разрешава излизането в паркове, градинки, на всевъзможни открити и закрити обществени места, за ограничение на заболяването. Забранява се напускането и влизането в градовете без основателна причина, а за пътуването е нужно да бъде показана специфична декларация.

На входовете и изходите на всеки град има направени специфични пропусквателни пунктове, на които униформени ще наблюдават за спазването на възбраните.

Парични санкции и затвор грозят нарушителите.

Забранява се посещаването на магазини и аптеки на лица до 60-годишна възраст в диапазона 8:30 - 10:30 часа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР