Става забавяне по наша вина. Това е по технологични причини.

...
Става забавяне по наша вина. Това е по технологични причини.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Имахме среща в ПП снощи, обсъждахме рамката на коалиционното споразумение

Става закъснение по наша виновност. Това е по софтуерни аргументи. Вчера сутринта получихме текста на измененията, които са дълги и огромни. Експертите би трябвало да го прегледат, това е технология. Не търсете в това спекулации. Не става дума за разлики и проблеми. Това съобщи пред публицисти Христо Иванов след срещата си с президента.

Той даде период със сряда вечерта за привършване на процесите.

Иванов удостовери да е имало среща в " Продължаваме промяната " в централата на ДСБ, където по негови думи е била разисквана рамката на съдружното съглашение, а не политики.

„ Ставаше дума за въвеждането на избрани условия към заместник-министрите. Такъв вид материя, не е било обвързвано с рецесии и спор. Те оферират чернова за съглашение, която би трябвало да обсъдим. Това беше изчистено, срещата продължи по-малко от 40 минути. Имена от други обединения аз даже не знам, доколкото съм наясно още текат разисквания “, съобщи Иванов.

Той съобщи, че покрепя намаляването на администрацията. С въвеждането на електронно ръководство ще се стигне до понижаване на административното задължение, което допуска и съкращения, добави водачът на Демократична България.

Ще се упорства за връщане към Шенген, еврозоната и съдържателното присъединяване в НАТО, съобщи още Иванов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР