Става въпрос за условни възнаграждения, които все пак варират в

...
Става въпрос за условни възнаграждения, които все пак варират в
Коментари Харесай

Никой Не Го Е Виждал! Най-Накрая Изтече Тайният Списък Със Заплатите В Българския Ъндърграунд!

Става въпрос за условни хонорари, които въпреки всичко варират в избрани граници. Като цяло обаче йерархичността се съблюдава и парите не могат да скачат в толкоз високи и отклоняващи се параметри. Като цяло това е печеливша активност, само че прогнозата въпреки всичко е да се свърши в килиите на някой затвор, написа Струма.бг.

Но, това очевидно не е проблем на участниците във въпросния бизнес, които в България са над 50 хиляди души. Толкова се счита, че са хората, които се занимават с избрани форми на престъпност у нас. Думата „ заплата “, за която приказваме, също е условна и по-скоро става въпрос за избрани суми, които се отчисляват за хората на избраното равнище в схемата на подчиненост.

Вижте възнагражденията:

– водач на незаконен необут от висока категория- 4000 лв. на месец плюс храна и дневни разноски

– водач на началник от ниска категория – 2000-2500 лв. на месец плюс храна и режийни

– защита – от 2 хиляди до 6 хиляди лв., според от равнището на обекта. Преди години гардовете на Младен Михалев – Маджо са получавали по 3 хиляди лв. плюс всички дневни разноски. Същите са били цените на охранителите на Георги Илиев и Илия Павлов (вече покойници). Сега сумите са двойно по-високи.

– квартален дилър – седмично получава към 1000 лв., само че може да стигне и до по-високи равнища. Зависи по какъв начин е създал мрежата си. Част от облагата се регистрира на хората нагоре по стълбицата. – областен дилър – той е по-високо равнище от кварталния. Получава почти тройно повече от него.

– уредник на наркомрежа – почти 20-25 хиляди лв. на месец. Той се намира директно под равнището на огромния локален началник. Заради това и има високи приходи.

– наркобос на локално градско равнище – от 50 хиляди до 200 хиляди лв. на месец, според от обитаемото място

– наркобос на цяла област – примерно Югоизточна България. Тук равнищата към този момент са разнообразни. Парите се начисляват по други формули и могат да доближат до 300-400 хиляди лв. на месец

– контрабандист на опиати – равнищата също са разнообразни. Големият уредник на пратката получава % от нея. Колкото по-голяма е тя, толкоз повече получава той. Може да стигне до 5 милиона евро на пратка. Надолу по йерархията участниците получават от 50 хиляди до 5 хиляди на осъществена пратка, според от поста си.

– наемен палач – от 5 хиляди до 200 хиляди евро. Зависи от задачата на убийството.

– причинител на дребни мокри поръчки – от 200 лв. до 1000 лв.. Най-много пари получават настойниците на нарушителите. Един арбитър взема до 50 хиляди лв., с цел да потули несъмнено дело. В някои случаи сумата стига и до 100 хиляди лв.. Политиците, които покровителстват незаконните групи, пък вземат най-големия къс. При тях става въпрос за десетки милиони евро на година. Така се пълнят и партийните каси.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР