Става въпрос за съоръжение, което по-скоро благоприятства, а не възпрепятства

...
Става въпрос за съоръжение, което по-скоро благоприятства, а не възпрепятства
Коментари Харесай

Славчо Велков: Ако ЕС види филма на Елена Йончева, може да си поиска парите за мигрантската криза

Става въпрос за оборудване, което по-скоро благоприятства, а не попречва прекосяването на границата. Във кино лентата беше направена прилика със същото оборудване на границата сред Гърция и Турция, което е два пъти по-евтино. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков. BBC и Deutsche Welle демонстрираха интерес и може Европа, в случай че види кино лентата, да се замисли дали 160-те млн. евро, които бяха дадени за в допълнение за битка с мигрантската рецесия, са дадени вярно и да си ги изиска , предвижда аленият народен представител.
Най-опасният сектор е сред Капитан Андреево и Лесово, добави Велков, който изброи пропуски – термовизьори, термокамери. Той уточни, че за влизането ни в Шенген може да попречат истории като онзиденшната, когато бяха хванати десетки мигранти в пътнически трен – на Централна гара в София.
За националната сигурност няма гаранционни периоди, акцентира Велков. Ще поеме ли в този момент някой политическата отговорност, попита той. И обясни какво схваща под „ политическа отговорност” – корекция на пропуските при градежа на оградата, а по-късно да се направи оценка. Цял вицепремиер сподели, че оградата е гордостта на България и я съпостави с Великата китайска стена, само че оттова минават не китайци, а сирийци, иронизира Велков задочно вицепремиера Валери Симеонов.
Ще има нови бежански потоци – в Сирия продължава войната против Сирийските демократични сили, с цел да няма разделяне, в Ирак продължава битката с „ Ислямска държава”. Затова и оградата по границата би трябвало да е постоянна, е позицията на Велков.
Цветан Цветанов беше измежду един от поканените за премиера на кино лентата на Елена Йончева, удостовери Славчо Велков. Припомняме, че по време на премиерата Цветанов размаха директория с предложение за смяна на Конституцията – с цел да няма отминалост за следствие на приватизационните покупко-продажби в интервала 1992-2017 година, като предложения водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да го поддържа с подписа си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР