Става въпрос за обикновен случай на моментнен срив в разсъдъка. Така

...
Става въпрос за обикновен случай на моментнен срив в разсъдъка. Така
Коментари Харесай

Нойзи проговори за пиянската си изцепка зад волана

" Става въпрос за елементарен случай на моментнен срив в разсъдъка. "  Така журналистът Ивайло Цветков-Нойзи оправда неблагоразумието да седне зад кормилото пил. В коментарен материал за DW  " За изкуплението (или Just DON’T do it) "  той описа за психологическия катарзис, през който е минал 5 месеца след ареста през ноември.

" Всекидневните комплицирани и стресови обстановки претрупват човешкия мозък дотам, че той от време на време не е в положение да реши обстановката и подхваща ирационални дейности или тактики ", оправдава се Нойзи, без да прецизира каква тъкмо стресова обстановка го е предизвикала.

Той не крие, че е изпитвал премазващ позор и самичък не е вярвал, че е позволил сходна нелепост за първи път в живота си.

" В килията е студено. Ноември е, спуска се оловносива заран, за пръв път в живота си съм натикан зад решетките. Извърших нереална нелепост. Лежа на единствената железна скамейка и студът се просмуква в костите.

" Колегата " по килия, към 22-годишен, ми дава единственото одеяло. Той най-малко ме разсмива - вътре е за открадната бутилка водка от денонощен магазин, след което, вместо да драсне нанякъде из квартала, седнал да си я изпие на тротоара пред магазина. Почти комиксов воин ", спомня си Нойзи за оня предопределен ноемврийски ден, който вечно ще остави отпечатък върху името му.

В последна сметка Цветков заключва, че ще продължи да бъде " чист и за образец ", както преди.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР