Става въпрос за много сложни и напрегнати хора, но преди

...
Става въпрос за много сложни и напрегнати хора, но преди
Коментари Харесай

Това са трите зодии, които винаги мърморят и никога не са доволни

Става въпрос за доста комплицирани и напрегнати хора, само че преди да ги осъдите заради отрицателното им отношение, би трябвало да знаете, че звездите може да са отговорни за техния скептицизъм. Можете ли да познаете кои са най-негативните зодии? Прочетете повече...

Близнаци

Близнаците могат да бъдат доста придирчиви и нерешителни. Те на всички места откриват дефекти, тъй като желаят всичко да бъде по този начин, както си показват, само че не го споделят на глас. Близнаците оставят хората да си спомнят какво би трябвало да създадат, само че би трябвало да осъзнаят, че човек не може да прочете мислите им. Членовете на този знак са доста спорни, само че го одобряват като част от себе си и не възнамеряват да се трансформират.

Дева

Не е загадка, че Девите са доста сериозни и непрекъснато намират дефекти. Те не са толкоз сериозни към другите хора, защото подлагат на критика себе си и държанието си в избрани обстановки. Ако считат, че не живеят вярно, ще бъдат разочаровани от себе си и от живота си. Девите желаят всичко да бъде напълно и те знаят, че е добре да бъдат самокритични от време на време.

Водолей

Водолеите желаят да бъдат по-добри хора и да научат колкото може повече за света. Те желаят да бъдат положителни във всичко, само че знаят, че е невероятно да бъдат съвършени от самото начало. И по този начин, те подлагат на критика, че не извършват личните си упования. Техният вътрешен спор ги предизвиква да подлагат на критика всичко, което се случва към тях. Водолеите не осъзнават какъв брой строги са за себе си, до момента в който някой не им го уточни. Те желаят елементарно да преодолеят всички трудности и са разочаровани, когато нещата не вървят ръка за ръка. Тяхната нужда да бъдат виновни за всичко към тях води до отчаяние и още по-голям скептицизъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР