Става изпълнителен директор за Централна и Югоизточна ЕвропаИван Бозев работи

...
Става изпълнителен директор за Централна и Югоизточна ЕвропаИван Бозев работи
Коментари Харесай

Иван Бозев пое нови отговорности в Lenovo

Става изпълнителен шеф за Централна и Югоизточна Европа

Иван Бозев работи за Lenovo повече от 17 години и познава чудесно бизнес моделите и потребителските привички в Югоизточна Европа

Иван Бозев е новият изпълнителен шеф и общоприет управител на Lenovo за Централна и Югоизточна Европа, оповестиха от водещия производител на компютри.

Бозев, който до този миг беше изпълнителен шеф на Lenovo за Югоизточна Европа, уголемява отговорностите си и към този момент ще ръководи PC бизнеса в България, Хърватия, Чехия, Гърция, Унгария, Полша, Румъния, Сърбия, Словакия, Словения и още шест източноевропейски страни.
още по тематиката
Базиран в София, той ще работи под шапката на Франсоа Борнибу – президент на Lenovo за ЕМЕА (Европа, Близкия Изток и Африка), прецизираха от компанията.

Иван Бозев работи за Lenovo повече от 17 години. Заемал е разнообразни постове в компанията и познава добре бизнес моделите и потребителските привички в Югоизточна Европа.

Богатият опит на Бозев  в интернационалния ИТ сегмент носят убеденост на компанията, че той ще приложи нов метод и нови хрумвания при ръководството на бизнеса на Lenovo в Централна и Югоизточна Европа, разяснява назначението Франсоа Борнибу.

По неговите думи, мощни страни на Бозев като изпълнителен шеф са неговата експертиза в стратегическото обмисляне, построяването на марката и фокуса върху потребителските потребности и условия.

Иван Бозев има магистърска степен от Техническия университет във Виена. Живее в София и измежду заниманията му са ските, плуването и пътешествията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР