Става дума за задната броня на суперавтомобила McLaren F1 GTR,

...
Става дума за задната броня на суперавтомобила McLaren F1 GTR,
Коментари Харесай

Броня за 26-годишна кола струва колкото нов автомобил, а четирите ѝ джанти - колкото кола на старо

Става дума за задната ризница на суперавтомобила McLaren F1 GTR, която се инсталира на колите от 1995 година, Именно една такава ризница се продава от английската компания Infinitous, която е профилирана в търсенето и продажбата на аварийни елементи за редки спортни суперавтомобили.

По-любопитна е цената на тази аварийна част. Задната ризница на емблематичния модел се прави оценка на 20 хиляди лири, което се равнява на 45 688 лв.. За тази сума можете да си купите нова кола от междинен клас.

Бронята е боядисана в жълто, тъкмо както истинските цветове на тима Harrods, който се състезава с въпросния McLaren. Според продавача частта е в много положително положение, само че със забележката, че става дума за спортна част. Следи от приложимост са забележими, само че те са лимитирани до драскотини.

Интересен факт е и, че същият продавач предлага и джанти за спортния NcLaren. Състоянието им не е толкоз положително, колкото на бронята - фотосите демонстрират, че джантите са надраскани и даже липсват части от тях. Цената на цялостен комплект от четири 19-цолови джанти е доста по-ниска, те могат да бъдат закупени единствено за 3 000 евро. За същата сума можете да закупите използван автомобил в придвижване.

В същото време частите са в разнообразни страни: бронята се продава във Англия, а комплектът колела се продава в Германия. В обявата не се изяснява за какво суперавтомобилът е раздрънкан на части и по какъв начин частите са се озовали в разнообразни страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР