Става дума за тази тинктура от няколко съставки, включително и

...
Става дума за тази тинктура от няколко съставки, включително и
Коментари Харесай

Запишете Тази Рецепта! Природно Чудо Вдига На Крака След Инсулт! Предпазва От Него!

Става дума за тази смес от няколко съставки, в това число и алкохол. Не се мръщете, защото той е наложителен във въпросната лечебна примес.

Снабдете се с пет борови шишарки, само че наложително зелени. Тези шишарки ги залейте с една четвърт литър алкохол от 70 % или с най-обикновена, само че качествена водка. Не вършиме нищо друго, просто оставяте сместа за 10 дни на стайна температура.

След като посоченият десетдневен интервал отмине, прецеждате течността и към нея прибавяте една дребна лъжичка – чаена с ябълков оцет, само че да е същински. Най-добре да е домакински, само че може и различен, стига да сте уверени, че е естествен.

Курсът на лекуване и предварителна защита трае близо шест месеца като всяка вечер, преди да си легнете, пиете чаша билков чай с една чаена лъжичка от сместа. Добре е чаят да е по-слаб, може да го подсладите и с малко мед.

Това знамение от зелени шишарки прави чудеса срещу инсулт, защото разрежда кръвта и въздейства вълшебно на съдовете в основния мозък, написа " За дамата ". Блокира и предотвратява невроналната клетъчна гибел и прави чудеса за възобновяване на речта и моторната съгласуваност.

Опитайте го и го предложете и на ваши близки или другари. Няма да сбъркате, а те ще ви бъдат доста признателни. Защото това естествено лекарство в действителност е скъпо.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР