Става дума за Андон Андонов, който по време на побоя

...
Става дума за Андон Андонов, който по време на побоя
Коментари Харесай

Само във Фрог! Заподозрян за побоя под колоните на МС е преместен под крилото на Гешев в скандалното Бюро за защита на свидетелите

Става дума за Андон Андонов, който по време на побоя и гаврата с спокойно протестиращи жители, се е водил началник на ченгетата на терен. Тогава, споделят източниците ни, той се е водил основен контрольор в полицейската конструкция на Министерство на вътрешните работи - ПСО. Побоят, записът от който бе публикуван преди няколко дни в обществото, е от юли месец м. година През август м. година Андонов, изненадващо за сътрудниците си, напуща „ обичаната “ си работа и се мести в Бюрото за отбрана на очевидците в групата за задържане. Тя се води на директно послушание на Гешев. Според осведомени, Андонов е бил изместен с цел да се „ избави “. Всеки може да си направи извод до каква степен Гешев ще спомага, с цел да се откри дали Андонов - станал негов зависещ, има виновност за зверствата, запечатани на камера и каква е тя.

Опитът да се замаже абсурда с побоя над вързаните младежи, откакто от прокуратурата оповестиха, че се води следствие против 4-ма служители на реда. По този метод държавното обвиняване, вместо да разкрие цялата грозна истина, опъва чадър над причинителите на тежкото посягане, безапелационни са адвокати.

Поредните разкрития към дейностите на полицията сочат, че през лятото на предходната година Министерство на вътрешните работи и прокуратурата са работили единно и в съгласие против протестиращите. От една страна са организирали побои на изцяло почтени хора, а от друга са организирали всеобщо нелегално подслушване на протестиращите с претекста, че реализират „ държавен прелом “. Отделно от това против доста от недоволните от ръководството на Борисов жители бяха формирани каузи за безчинство, които след това паднаха в съда като изцяло неоснователни. Оказва се, че някои от тях още не са завършили. В столичното трето районно ръководство, да вземем за пример, се води сходно дело, само че то не се внася в съда, тъй като ченгетата осъзнават, че съдът изрично ще отхвърли въпросното обвиняване.

Екип на Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР