Статутът на златното момче на Маркъс Рашфорд не го спаси,

...
Статутът на златното момче на Маркъс Рашфорд не го спаси,
Коментари Харесай

Маркъс Рашфорд представи на шефа на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ключов тест за сър Алекс Фъргюсън

Статутът на златното момче на Маркъс Рашфорд не го избави, когато закъсня за среща на тима на Манчестър Юнайтед предишния сезон.

Шефът на Юнайтед Ерик загар Хаг остави Рашфорд на аварийна пейка за гостуването на Юнайтед във Висшата лига против Уулвс поради няколко минути забавяне, макар че нападателят беше голмайсторът на тима по това време. Твърдата линия на Тен Хаг по отношение на Рашфорд пристигна единствено седмици откакто босът на Юнайтед отхвърли Кристиано Роналдо за подкопаване на престижа му, орис, която ще сполети и Джейдън Санчо.

Сега Ten Hag, който трансформира дисциплината и високите стандарти в крайъгълен камък на своето възобновяване на Юнайтед, е изправен пред още един тест за престижа си след последната демонстрация на неприятна дисциплинираност от страна на Рашфорд. Тен Хаг разкри, че Рашфорд е пропуснал подготовка в петък, откакто се е обадил, че е болен. За страдание на Рашфорд, в обществените медии се появиха фрагменти по какъв начин той влиза в нощен клуб в Белфаст късно в четвъртък....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР