Статуетката на Имерия онлайн беше връчена от Димитър Гълъбов, оглавяващ

...
Статуетката на Имерия онлайн беше връчена от Димитър Гълъбов, оглавяващ
Коментари Харесай

Наградите за иновации, IT и аутсорсинг: "Империя онлайн", "Софтсърв България", "Каргил"

Статуетката на " Имерия онлайн " беше връчена от Димитър Гълъбов, оглавяващ Sutherland в България на Радослав Гайдарски от Upnetix, заради неналичието на представители от " Империя онлайн ".

[БАА] Българската аутсорсинг асоциация (БАА) и Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) раздадоха за четвърти път годишните си награди за триумфи в нововъведенията, високите технологии и аутсорсинга. Технологичните Оскари бяха връчени в Пловдив на 17 май по време на първия районен конгрес за Югоизточна Европа на компании от софтуерния бранш и бранша на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност – SEE Innovation, Technology and Sourcing summit.

Днес са спечелилите в категориите " IT артикул на годината ", " Иновации в бизнес процесите и интервенциите " и " Център за споделени услуги на 2019 година "

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Наградата за IT артикул на годината бе присъдена на софтуерната компания " Империя онлайн " за основаването на извънредно сполучливата им играта Kingdoms Online, показват от журито. Компанията надали има потребност и от показване - тя е профилирана в разработка на онлайн игри и разполага в портфолиото си с над 40 заглавия, най-известните измежду които са едноименната Imperia Online, Game of Emperors, Imperial Hero, Kingdoms Online и други. През есента на предходната година тя стана част от шведската компания Stillfront Group в договорка за 10 млн. евро.

Журито дефинира за победител в категорията нововъведения в бизнес процесите и интервенциите " Софтсърв България " за създаденото от тях решение Abiliton Metrics Solution, сплотяващо данните от разнообразни източници в една платформа и даващо статистическа и графична информация за всички процеси. Глобалната компания базирата в Остин, Тексас, е основана в Украйна, а българският си офис отвори през 2014 година Тя оперира на международния пазар в областта на създаването на програмен продукт и даването на консултантски услуги на компании от целия свят. Работи със започващи или към този момент одобрени имена в областта на опазването на здравето, финансите, банковия и осигурителен бранш, цифровите медии и търговията.

Таня Косева-Бошова, ръководител на Асоциациацията на притежателите на бизнес здания връчи премията на Андон Симеонов, шеф на " Софтсърв България ".

[БАА]
Наградата в категория Център за споделени услуги на 2019 година бе присъдена на " Каргил " . В центъра работят над 1000 експерти, които на повече от 15 езика ръководят интернационалните бизнес процеси на световната Cargill и оферират необятно портфолио от услуги с добавена стойност в Европа, Близкия изток и Африка в областта на финансите, превоза и логистиката, стратегическото доставяне и доставки, както и ръководството на човешки запаси. " Каргил България " стартира работа в страната преди 12 години с търговия и експорт на зърнени храни и фуражи. Постепенно уголемява активността си и преди четири години основава център за изнесени услуги за потребностите на компанията.

Наградата в категория Център за споделени услуги на 2019 година бе връчена от Давид Давидов, ръководещ сътрудник в Garitage Park на Методи Георгиев, изпълнителен шеф на " Каргил България ".

[БАА]
В понеделник очаквайте показване на спечелилите в категориите " Доставчик на аутсорсинг услуги ", " Софтуерна компания на годината ", " Най-забележителното съдействие сред образованието и бизнеса " и " Най-бързо разрастващ се софтуерен град ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР