Статията, публикувана на 11 октомври 2021 г., , че според

...
Статията, публикувана на 11 октомври 2021 г., , че според
Коментари Харесай

Дейли Експрес се извини: Руснаците не са откраднали ваксината на AstraZeneca

Статията, оповестена на 11 октомври 2021 година,, че „ съгласно последните информации, Русия е копирала формулата на имунизацията на компанията AstraZeneca и я е употребила за основаването на своя лична ваксина “, написа Дейли Експрес.

Сега обаче е известно, че това е неистина, защото информацията за изобретателя на имунизацията „ Спутник V “ (Национален проучвателен център по епидемиология и микробиология Гамалея) е добре известна, прибавя изданието.
 Дейли Телеграф: Англия бракува 800 000 дози ваксини на AstraZeneca Дейли Телеграф: Англия бракува 800 000 дози ваксини на AstraZeneca
Във Англия до 800 000 дози от коронавирусната ваксина на британско-шведската компания AstraZeneca евентуално са с влошено качеств...

" Като опрощение, имаме удоволствието да публикуваме и следното изказване от Руския фонд за директни вложения ", осведоми изданието.

Ето изказването от Руския фонд за директни вложения:

„ “Спутник V “ се основава на добре проучена аденовирусна платформа на индивида, която е потвърдена като ефикасна и безвредна в продължение на десетилетия. Разработчиците на „ Спутник V “ от центъра „ Гамалея “ са употребявали същата платформа за човешки аденовирус за своите по-ранни пионерски проучвания през годините, в това число ваксини против Ебола през 2017 година и Близкоизточен рестпираторен синдром (MERS) през 2019 година за бързо създаване на съветска ваксина против COVID-19.

А AstraZeneca употребява аденовирусен вектор на шимпанзе за своята ваксина, вместо човешкия вектор, употребен в „ Спутник V “.
 Европейската организация по медикаментите призна, че изследва сигнали за тромбоза при всички утвърдени ваксини против ковид Европейската организация по медикаментите призна, че изследва сигнали за тромбоза при всички утвърдени ваксини против ковид
Правим изследване, следствие и разбор на случаи на тромбоза при всички ваксини против ковид, утвърдени в Европейски Съюз, само че фокусът е върху ок...

В допълнение, съветската ваксина е неповторима измежду всички ваксини против ковид, защото употребява хетерогенно увеличаване (два разнообразни вектора, Ad26 и Ad5, за две имунизации, с цел да се реализира по-силен и по-дълъг имунитет) или смесен метод „ разбъркване и съвпадане “, до момента в който AstraZeneca употребява еднакъв вектор два пъти.

За разлика от някои други ваксини, употребявани през днешния ден, „ Спутник V “ има отличен профил на сигурност с доста малко съществени странични резултати спрямо други ваксини и няма случаи на миокардит или тромбоза на мозъчните вени.

Важно е също по този начин да се означи, че екипите на „ Спутник V “ и AstraZeneca организират взаимни клинични изпитвания в партньорство за комбинираната приложимост на двете ваксини и са разгласили информация за сигурността и ефикасността. Това предложение беше отправено до AstraZeneca през ноември предходната година, с цел да й помогне да усъвършенства ефикасността на имунизацията и да стартират първите в света всеобхватни изпитвания на ваксини против Коронавирус.

Вместо да популяризират имитации, английските медии и държавните организации би трябвало по-добре да пазят репутацията на AstraZeneca, безвредна и ефикасна ваксина, която непрекъснато се нападна от съперниците в медиите с обстоятелства, извадени от подтекста. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР