Статията на Ди Велт е признание за България, това не

...
Статията на Ди Велт е признание за България, това не
Коментари Харесай

Асен Василев: Няма да влезем в правителство с ГЕРБ и ДПС

Статията на " Ди Велт " е самопризнание за България, това не е самопризнание за Асен Василев. Признание е, че България е застанала с доста ясна позиция на страната на Украйна.

Това разяснява в " Панорама " по Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Асен Василев.
" Ако сега гледаме какво се случва в света, има две визии - едната визия е огромните страни, сферите на въздействие и всички други като васали. Аз не желая България да живее в подобен свят. Ние имаме друга визия, в която дребните страни, през Европейски Съюз, през интернационалните институции могат да си отстояват правата, има почтен развой това по какъв начин се случва и всяка страна сама дефинира по какъв начин да си подреди стопанската система, живота, какво да си купи ", съобщи Асен Василев.

Той беше безапелационен, че няма връзка сред " Продължаваме Промяната " и компанията Nexo. По думите му в проблема казусът е, че няма регулация у нас. 

Асен Василев разяснява и несполучливия трети мандат - изясни, че не са отишли на лидерската среща през днешния ден, тъй като методът е бил всички да седнат на една маса и всички да се схванат. По думите му от Политическа партия са щели да вземат участие в по-детайлни диалози, в случай че е имало желание за държавно управление на малцинството. " Ние няма да влезем в държавно управление с ГЕРБ и Движение за права и свободи ", разяснява още Асен Василев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР