Статията е базирана върху 12-месечно разследване и описва историите на

...
Статията е базирана върху 12-месечно разследване и описва историите на
Коментари Харесай

Режисьорът на Бохемска рапсодия обвинен в сексуално насилие над малолетни


Статията е основана върху 12-месечно следствие и разказва историите на четири хипотетични жертви на принуждение, които настояват, че били съблазнявани и задиряни от режисьора на " Бохемска рапсодия ", до момента в който били малолетни. Три от четирите хипотетични жертви на принуждение са поискали анонимност, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Виктор Валдовинос твърди, че бил задирян от Сингър на снимачната площадка на излезлия по екраните през 1998 година филм " Прилежен възпитаник ", когато бил в 7-ми клас.

В свое изказване, разгласено от юриста му, Сингър отхвърли обвиняванията и увери, че хомофобската по дух публикация в " Атлантик " е опит да се извлече изгода от триумфа на " Бохемска рапсодия ". Биографичната лента за Фреди Меркюри получи 5 номинации за награди " Оскар ", в това число за най-хубав филм.

Сингър бе уволнен като режисьор на кино лентата поради отсъствия от снимачната площадка. Той обаче остана режисьор в надписите на " Бохемска рапсодия ", без значение че бе сменен от Декстър Флечър. Сингър остро разкритикува сп. " Атлантик " във връзка въпросните истории, които сп. " Ескуайър " в началото се готвело да разгласява, само че след това отказало да го стори.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР