Статия на британския вестник „The Sun“ ядоса Кейт Мидълтън. Херцогинята

...
Статия на британския вестник „The Sun“ ядоса Кейт Мидълтън. Херцогинята
Коментари Харесай

Статия на британски вестник ядоса Кейт Мидълтън

Статия на английския вестник „ The Sun “ ядоса Кейт Мидълтън. Херцогинята на Кеймбридж твърди, че в обявата има подправени клюки, които петнят репутацията ѝ.

В материала се показва, че брачната половинка на принц Уилям не се схваща с маркизата на Шолмонделей и двете са в обтегнати връзки.

Кейт е безапелационна, че херцогът изобщо не я е помирявал с Роуз Ханбъри, тъй като двете не са се карали. Тя ясно декларира, че написаното за това, че желае да се отдалечи от приятелката си, не дава отговор на истината.

Херцогинята към този момент обмисля да заведе дело против изданието, в което е оповестена публикацията. От друга страна Роуз може да се включи. Двете са разговаряли за това по какъв начин е най-удачно да постъпят.

„ Добре знае се, че Кейт и Роуз не са толкоз близки, както преди... Те са били неразделни, само че това към този момент не е по този начин. Уилям желае да играе миротворец, тъй че двете двойки да могат да останат приятелки, защото живеят толкоз близо една до друга и споделят доста общи другари. Но е ясно, че Кейт не желае да вижда повече съседите си и желае Уилям да ги в профил от другарската им група, макар обществения им статус “, твърди източникът на „ The Sun “.

От Daily Mail оповестиха, че информацията във въпросния вестник не е вярна, защото няма нито едно доказателство за спора.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР