Статистиката за миграционните потоци в ЕС не се съобщава напълно

...
Статистиката за миграционните потоци в ЕС не се съобщава напълно
Коментари Харесай

Захарова: Ситуацията на полско-беларуската граница е пример за информационна война

Статистиката за миграционните потоци в Европейски Съюз не се оповестява изцяло на необятната публика, сподели формалният представител на съветското външно министерство.

Това, което се случва на полско-беларуската граница, е образец за осведомителна война, защото статистическите данни за миграционните потоци към Европейски Съюз не се оповестяват изцяло на необятната публика. Това съобщи формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова на руско-белоруския експертно-медиен конгрес „ Съюзна страна: осведомително пространство в цифровата епоха ".

" Това, което в този момент виждаме на полско-белоруската граница, е модел, показателен образец за осведомителна война ", сподели тя. " Твърди се, че три хиляди иракчани са се трансформирали в световна опасност за съществуването на Европейски Съюз. Италия пропуща повече хора от разнообразни страни по света за няколко дни. През годината съгласно италианските правоприлагащи органи Италия пропуща 60 хиляди мигранти. Разликата е явна в какво? Фактът, че са там незаконно. На територията на Италия попадат незаконно, на територията на Беларус, както разбирам, те стигат там законно. И по този начин, за кого съставлява опасност и за какво не се споделя за това? Защото ние самите не приказваме задоволително за това. "

Според Захарова е належащо да се „ направи дупка " в осведомителното пространство на съюзната страна посредством лъчение на телевизионни и радио планове на няколко значими за района езика, в допълнение към съветския.

Миграционната рецесия на границата на Беларус с Латвия, Литва и Полша, където мигрантите се втурнаха от началото на годината, внезапно ескалира на 8 ноември. Няколко хиляди души пристигнаха от беларуска страна до полската граница и не напуснаха граничната зона. Някои от тях се пробваха да влязат в Полша, като счупиха оградата от бодлива тел. Страните от Европейски Съюз упрекват Минск в съзнателно ескалация на рецесията и приканват за налагане на наказания. Президентът на Беларус Александър Лукашенко съобщи, че самите западни страни са отговорни за тази обстановка, поради чиито дейности хората бягат от войната.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР