Статистически (изследването е направено от един от сайтовете за запознанства

...
Статистически (изследването е направено от един от сайтовете за запознанства
Коментари Харесай

Американски астролог: Това е най-изневеряващият зодиакален знак

Статистически (изследването е направено от един от уеб страниците за запознанства в САЩ), минимум склонната към невярност зодия е Скорпионът. Този резултат е в сходство с общото изложение на тази зодия – те са буйни и извънредно лоялни хора, които изискват същото от сътрудниците си.

Водолеят е идващият в листата, а Стрелецът затваря кръга на честност. Сега ще разберем кои зодии обичат да гледат настрана.

 невярност

Неверните зодии – Близнаците са преди всичко

Поради много нестабилния си темперамент, Близнаците постоянно трансформират мнението си и непрекъснато желаят да изследват нещо ново. Също по този начин те търсят любовта и страстите, които са едни от най-важните неща в живота им. За страдание тези търсения постоянно приключват с изменничество, когато не получат мечтаното от отсрещната страна.

Близнаците са положителни любовници, те са смели, склонни към опити, само че бързо се отегчават и сътрудникът непрекъснато би трябвало да се грижи за пламъка във връзката. 

 невярност

Близнаците са склонни да водят лицемерен живот. Те са знак с две лица. Могат да романтизират на воля, до момента в който огънят не угасне. Когато страстите изчезнат, Близнаците изоставят предходния си обект на въздишки без страдание.
Този знак не може да се усеща отговорен. За него предишното си е минало, а бъдещето си е бъдеще - животът продължава. Не обичат да страдат за минали неща.

 невярност

Неверни зодии - Везните са на второ място

Експертът споделя, че Везните са " обществени пеперуди ", които търсят удостоверение на личната си стойност посредством другите хора. При тях страстите нормално надвиват на разсъдъка и неведнъж дамите от този знак може да се влюбят в различен, до момента в който си имат непрекъсната връзка. Те считат това за безусловно обикновено, по тази причина индивидът, който е с тях, би трябвало да го знае.
При останалите зодии също не липсват забежки, само че несъмнено са много по-малко, в сравнение с гореизброените.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР